Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

O persoană confirmată POZITIV cu COVID-19 într-una din unitățile rezidențiale aflate în structura DGASPC Alba. Precizările instituției

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urma prelucrării probelor prelevate, joi, 15 octombrie 2020, de la beneficiarii aflați în centrele rezidențiale din zona Alba Iulia și Gârbova, precum și a personalului care își desfășoară activitatea în centrul rezidențial din Cugir, rezultatele comunicate de Direcția de Sănătate Publică Alba relevă următoarele:

Pentru cei 32 de beneficiari (copii și persoane adulte cu dizabilități) ocrotiți în unitățile rezidențiale aflate în structura DGASPC Alba din zona Alba Iulia virusul SARS-CoV-2 nu a fost detectat.

Cele 8 persoane testate care își desfășoară activitate în centrul rezidențial din Cugir au avut rezultat negativ.

Din cei 61 de beneficiari ocrotiți în serviciile rezidențiale din Gârbova, o persoană a fost confirmată pozitiv, iar o altă beneficiară are rezultat neconcludent.

În urma procedurii de prelucrare individuale a probelor din eșantionul cu 7 persoane angajate în centrele rezidențiale din zona Gârbova, care ieri au avut rezultate incerte, analizele au arătat infectarea cu noul coronavirus pentru o persoană.

De asemenea, rezultatele primite de la DSP Alba, arată faptul că virusul SARS-CoV-2 nu a fost detectat la angajații considerați contacți direcți ai persoanelor cu rezultat pozitiv care își desfășoară activitatea în sediul DGASPC Alba.

Potrivit Recomandărilor de prioritizare a testării pentru COVID-19 din Metodologia de supraveghere a sindromului respirator acut cu noul coronavirus, actualizate la data de 14.10.2020, ale Institutului Naţional de Sănătate Publică din România, în perioada 20.10-23.10.2020, se va desfășura testarea săptămânală a personalului angajat în centrele rezidenţiale aflate în structura Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea