Rămâi conectat

Ştirea zilei

O nouă victorie pentru Traian Berbeceanu: După ce a scăpat de interdicţii, îşi recapătă locuinţa de sub sechestrul procurorilor!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comisarul Traian Berbeceanu, fostul şef al BCCOA Alba, a mai obţinut o victorie în instanţă împotriva procurorilor DIICOT. Tribunalul Hunedoara i-a admis astăzi, 17 iunie, contestaţia privind sechestrul asigurator pus de procurorii DIICOT asupra apartamentului în care locuieşte în Deva împreună cu familia.

Decizia instanţei hunedorene este definitivă. „A fost admisă contestaţia formulată de inculpatul B.T. împotriva ordonanţei pronunţată de DIICOT Structura Centrală în 27 mai 2014, se desfiinţează ordonanţa contestată şi se înlătură dispoziţiile de instituire a măsurii asigurătorii a sechestrului asigurător asupra imobilului. Definitivă”, se arată în minuta instanţei. În luna aprilie Berbeceanu a mai primit o soluţie favorabilă din partea instanţelor, în ceea ce priveşte ridicarea controlului judiciar. În 18 aprilie Curtea de Apel Alba Iulia a înlăturat definitiv interdicţiile primite de poliţist pe durata anchetei, printre care cea de a părăsi ţara sau de a lua legătura cu ceilalţi inculpaţi şi martori în dosarul în care este anchetat de DIICOT pentru sprijinirea unui grup infracţional specializat în comerţ cu produse petroliere.

În acelaşi timp, acuzatorii săi, cercetaţi de procurorii DNA sub acuzaţia că ar fi fabricat probe împotriva lui Traian Berbeceanu, se află în continuare sub control judiciar. Este vorba despre fostul şef al DIICOT Alba Iulia, procurorul Ioan Mureşan, despre procurorul Nicolaie Cean, proaspăt pensionat din magistratură şi ofiţerul de poliţie judiciară Alin Muntean.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

10-12 mai: Cristian Tudor Popescu, Florin Chilian, Liviu Stănescu în a doua zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului

Bogdan Ilea

Publicat

în

10-12 mai: Cristian Tudor Popescu, Florin Chilian, Liviu Stănescu în a doua zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului La Târgul de cArte Alba Transilvana, organizat în data de 10-12 mai, pe espalanda Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, în a doua zi vor fi prezenți și Cristian Tudor Popescu, Florin […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea