// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

O nouă taxă introdusă de la 1 martie 2018: Taxă anuală de înregistrare și mentenență pentru deținătorii de domenii de internet.ro

O nouă taxă va fi introdusă de la 1 martie 2018. Deținătorii de domenii de internet.ro ar urma să plătească o taxă anuală de înregistrare și mentenență.

Astfel, fiecare site sau blog care se încadrează va achita suma de șase euro fără TVA, necesară păstrării serviciului de utilizare a domeniului .ro, în condiţii de siguranţă pe o perioadă de cinci ani, se arată într-un document obţinut de Hotnews.ro.

 Decizia aparţine Consiliului de Administrație al ICI, institutul care gestionează domeniile de internet .ro şi va fi aplicată începând cu 1 martie 2018.
Institutul a mai introdus odată această măsură, dar ea a fost anulată în luna ianuarie, la solicitarea ministrului Augustin Jianu. În acest moment, sunt înregistrate 900.000 de domenii .ro, din care active sunt aproximativ 400.000.
Sursa: antena3.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la O nouă taxă introdusă de la 1 martie 2018: Taxă anuală de înregistrare și mentenență pentru deținătorii de domenii de internet.ro

  1. spetsnaz 09.08.2017 la 3:22

    Alooo,….nenea politicienii,….am si eu,….o întrebare,….TAXA PE AER,..CAND O INTRODUCETI ? Nu de alta,dar sant multi zombii care au creierii spalati si fac degeaba umbra pamantului,mai trebuie redusi putin. Aaaa,….de fapt am înteles tactica voastra,….îi omorati incet,….dar SIGURRR !!! ???