Rămâi conectat

Politică Administrație

O nouă idee a Guvernului Tudose: ”Casa de Comenzi a României” va colecta produse românești, care ulterior vor fi valorificate și prin export

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prim-ministrul Mihai Tudose a dezvăluit că vrea să înființeze un sistem național de colectare a produselor românești, care ulterior să fie valorificate și prin export. Tudose a indicat și o denumire pentru acest sistem național, respectiv ”Casa de Comenzi a României”, care trimite la un cunoscut sistem de distribuție a alimentelor de pe vremea regimului ceaușist.

Surse participante la discuții au precizat pentru Profit.ro că reprezentanții mediului de afaceri i s-au plâns prim-ministrului că întreprinderile mici și mijlocii, în principal producătorii din domeniul agricol, resimt lipsa canalelor de desfacere pe piața internă. ”Premierul a intervenit atunci și a arătat că s-a gândit la o soluție în această privință, Guvernul urmând să înființeze o «Casă de Comenzi a României».

Această Casă de Comenzi va achiziționa de la producătorii interni o serie de produse, pe care le valorifica atât pe piața internă, cât și pe cea externă. Va fi vorba, practic, de un sistem național de colectare a produselor agricole și ale micilor producători, care ar putea fi extins ulterior”, au declarat pentru Profit.ro mai mulți participanți la discuție.

Sursa: money.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău!

Unirea Ziarul

Publicat

în

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău! USR Mirăslău are plăcerea de a anunța candidatura, pentru funcția de primar al comunei Mirăslău, a președintei filialei USR, Tünde-Renata Giurgiu. Aleasă cu o majoritate covârșitoare de voturi, în cadrul Adunării Generale a filialei, Renata este candidatul ideal, având o viziune clară și inovatoare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea