Rămâi conectat

Actualitate

O moldoveancă de 80 de ani și-a dat foc la casă, încercând să facă țuică: Pompierii s-au luptat 2 ore cu focul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O moldoveancă de 80 de ani și-a dat foc la casă, încercând să facă țuică: Pompierii s-au luptat 2 ore cu focul

În timp ce încerca să facă ţuică la cazan, o femeie în vârstă de 80 de ani din localitatea Drăguşeni şi-a dat foc la gospodărie, a anunţat, duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, Doina Lupu, relatează Agerpres.

Potrivit acesteia, femeia a lăsat cazanul pe foc şi a mers să se odihnească, însă, la un moment dat, s-a trezit că magazia este în flăcări. „Bătrâna susţine că aseară, când a mers să se odihnească, focul încă ardea în sobă. În jurul orei 3,38, vecinii au cerut ajutor de la pompieri după ce au observat că magazia ardea ca o torţă”, a afirmat Lupu.

La faţa locului au fost trimise două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenţie Săveni, care au acţionat cu autospecialele de stingere cu apă şi spumă. Acestora li s-au alăturat şi pompierii voluntari din comuna Drăguşeni.

Oficialul ISU Botoşani susţine că, după aproape două ore, pompierii au stins incendiul şi au înlăturat efectele, protejând celelalte construcţii din gospodăria bătrânei, dar şi casele vecinilor.

Sursa: hotnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea