Rămâi conectat

Curier Județean

O imprimantă a lăsat o „amprentă” incendiară de 30.000 de lei

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Un scurtcircuit electric la o imprimantă aflată în priză a fost suficient pentru izbucnirea, în cursul zilei de sâmbătă, 12 februarie, în jurul orei 18.00, a unui incendiu de proporţii la sediul Filialei Transilvania Abrud a cunoscutului Grup Cominco, firmă naţională specializată în construcţii montaj.
Pentru stingerea focului au fost alertate Garda de Intervenţie Câmpeni, care a acţionat cu două autospeciale şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Abrud, care a intervenit cu mijloacele proprii din dotare. Flăcările au cuprins instalaţia electrică, obiecte de mobilier, calculatoare, imprimante şi o parte din documentele firmei, valoarea totală a pagubelor fiind estimată de pompierii militari la 30.000 de lei. Intervenţia forţelor de stingere a dus la salvarea celorlalte bunuri ale societăţii, de aproximativ 300.000 de lei. „Cauza probabilă a incendiului o reprezintă un scurtcircuit la un aparat electric lăsat nesupravegheat”, a declarat plt. Alina Bălaş, purtătorul de cuvânt al ISU Alba. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Traiul românilor, tot mai greu de la o lună la alta: Alba Iulia, între orașele cu cel mai scump coș alimentar din țară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Traiul românilor, tot mai greu de la o lună la alta: Alba Iulia, între orașele cu cel mai scump coș alimentar din țară În urma scumpirilor tot mai mari, din ultima perioadă, românii parcă abia își mai duc traiul și parcă totul devine mai scump de la o zi la alta. Se pare că românii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea