Ziarul Unirea
 

O fotografie cu doi săteni care stau pe bancă în timp ce pompierii scot apa, devenită virală pe internet

O imagine cu doi bărbaţi care stau aşezaţi pe o bancă, cu picioarele în apă, uitându-se la pompierii care le scot apa din localitate, în comuna Ţigăneşti, judeţul Teleorman, a devenit virală pe internet şi a a stârnit dezaprobarea internauţilor.

Cei doi bărbaţi stau pe bancă, uitându-se la pompierii care acţionează cu o motopompă pentru a evacua apă de pe străzile comunei Ţigăneşti. Fotografia a devenit virală pe internet şi a strânit dezaprobare în rândul internauţilor.

Cunoscutul poliţist Marian Godină a publicat fotografia pe pagina sa de Facebook, după ce ISU Teleorman a şters-o de pe propria pagină. “Poza asta a fost postată ieri pe pagina ISU – Teleorman. Am postat-o și eu acum o oră, fără să le dau share, doar am indicat sursa. De ce? Pentru că eram sigur că, după ce va fi virală, o vor șterge. Ceea ce, desigur, s-a întâmplat”, a scris Godină.

Peste 300 de gospodării din această localitate au fost inundate, potrivit ISU Teleorman. 32 de pompieri din Teleorman, Giurgiu şi Bucureşti-Ilfov acţionează, la ora transmiterii acestei ştiri, în localitatea Ţigăneşti.

„La Ţigăneşti sunt 60 case iundate, 25 anexe inundate, 37 anexe afectate, 300 curţi şi o stradă inundate”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

10 Comentarii

gerula 1 iulie 2018 at 11:14

La ce ne putem astepta,avem un grup din aceasta zona si in fruntea tarii si vedem efectele…

apoliticul 1 iulie 2018 at 11:35

Ce vroiati de fapt sa faca respectivii ?
Nu cred ca pompierii le dadeau voie sa umble cu echipamentul lor.

Kamikaze 1 iulie 2018 at 12:13

Poza zilei: doi teleormăneni sfidând cu curaj statul paralel la inundații!
Unii oameni din Teleorman nu se ridică de pe bancă decât ca să se urce în atuocarul care îi duce la București, la mitingul împotriva statului paralel..

Coco 1 iulie 2018 at 17:11

Trebuiau sa-i salveze cu salupa pe cei doi sinistrati de pe banca, sigur erau cu ajutor social..

Raul 1 iulie 2018 at 12:28

pompieri is platiti de banii pubici…asaca statu sa ne spele si in cur cand avem nevoie..doar nu platin deam pixul inpozite si taxe…chin si jale pe cel ce o facut poza sa fie !

Sica 1 iulie 2018 at 13:19

Godina e un negandit si presa face o mareee gramada de… Poate oamenii aceia nu au dormit de o zi, doua. Poate s-au simtit invinsi de situatie. 100% pompierii nu ii lasau sa lucreze cu echipamentele lor…etc etc.

marius 1 iulie 2018 at 13:27

gerula
Adevăr graiești. Jonny sfertodoctul biciclist e unul dintre ei.
Apa vine , apa trece bolovanii de la D.NA. ramân.

mandolina 1 iulie 2018 at 23:25

Cred ca cei 5 sau 6 pompieri erau oricum prea multi!!!

Ilie 2 iulie 2018 at 9:37

Cu siguranta pompierii nu ii lasau sa lucreze cu echipamentul lor la fel cum nici iarna nu ii lasa sa lucreze cu lopetile din ograda. Hai sa ii speli la fund pe pompieri ala care ai zis ca si pt asta sunt ei platiti. Cu siguranta pute locul sub tine la fel ca sub asistatii aia de sprijina sticlele in crijme cand militarul le curata ograda. Jeguri. De nu v-ar mai rabda tarisoara asta . Puturosi.jegosi.betivi gretosi ce sunte-ti

Avram Iancu 2 iulie 2018 at 16:51

Fratilor asta e Romania pe care o doreste PSDragnea .Asistati sociali , la care primaria , pompierii si altii sa le rezolve situatiile …
Puneti mana la treaba si NU mai asteptati autoritatile sa va rezolve problemele , pt ca , chiar daca artrebui sa vi le rezolve NU o fac , pt ca sunt incompetente !!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...