Rămâi conectat

Ştirea zilei

O fotografie cu doi săteni care stau pe bancă în timp ce pompierii scot apa, devenită virală pe internet

Ziarul Unirea

Publicat

în

O imagine cu doi bărbaţi care stau aşezaţi pe o bancă, cu picioarele în apă, uitându-se la pompierii care le scot apa din localitate, în comuna Ţigăneşti, judeţul Teleorman, a devenit virală pe internet şi a a stârnit dezaprobarea internauţilor.

Cei doi bărbaţi stau pe bancă, uitându-se la pompierii care acţionează cu o motopompă pentru a evacua apă de pe străzile comunei Ţigăneşti. Fotografia a devenit virală pe internet şi a strânit dezaprobare în rândul internauţilor.

Cunoscutul poliţist Marian Godină a publicat fotografia pe pagina sa de Facebook, după ce ISU Teleorman a şters-o de pe propria pagină. „Poza asta a fost postată ieri pe pagina ISU – Teleorman. Am postat-o și eu acum o oră, fără să le dau share, doar am indicat sursa. De ce? Pentru că eram sigur că, după ce va fi virală, o vor șterge. Ceea ce, desigur, s-a întâmplat”, a scris Godină.

Peste 300 de gospodării din această localitate au fost inundate, potrivit ISU Teleorman. 32 de pompieri din Teleorman, Giurgiu şi Bucureşti-Ilfov acţionează, la ora transmiterii acestei ştiri, în localitatea Ţigăneşti.

„La Ţigăneşti sunt 60 case iundate, 25 anexe inundate, 37 anexe afectate, 300 curţi şi o stradă inundate”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Damaris Vasinc, elevă la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș, calificată pentru a treia oară consecutiv la Olimpiada națională de Istorie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Damaris Vasinc, elevă la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș, calificată pentru a treia oară consecutiv la Olimpiada națională de Istorie Damaris Vasinc, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș, s-a calificat al treilea an consecutiv la etapa națională a olimpiadei de istorie. Citește și: FOTO: Andra și Sarah eleve la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea