Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

O firmă de confecţii creează locuri de muncă la Cugir

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De la jumătatea lunii februarie a.c., la Cugir îşi va deschide porţile o secţie de croitorie destinată confecţionării de geci şi costume din fâş. Potrivit administratorului Ovidiu Toderiţă, firma aparţine Societăţii Comerciale MBA – SELECT SRL Petroşani şi va lucra în sistem lohn, cu personal calificat, pentru un partener din Italia. Croitoria este situată la etajul 5 al clădirii Fagure, unde îşi are sediu Parcul Industrial Cugir şi ocupă o suprafaţă închiriată de cca 350 mp reprezentând atelier de lucru, birouri şi anexe.
După cum preciza administratorul, pentru început vor fi angajate 60 de persoane, dar numărul acestora s-ar putea dubla în condiţiile în care se vor crea oportunităţi şi pentru schimbul doi. „Acum suntem în probe de lucru (foto), facem o selecţie pe criterii de competenţă iar în cel mai scurt timp intenţionăm să dăm startul producţiei pentru a onora contractul încheiat cu partenerul italian. Dorim pe această cale să aducem mulţumiri administratorului Parcului Industrial Cugir,
d-lui Emil Muntean, pentru sprijinul pe care ni l-a acordat ca să obţinem cât mai uşor această locaţie”, ne-a declarat administratorul firmei.
Aşadar, un nou şi important agent economic pe harta Cugirului, care înseamnă locuri de muncă, pentru un segment de populaţie ridicat în rândul şomerilor din oraş şi anume femeile. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

3 mai – Ziua Mondială a Râsului

Ziarul Unirea

Publicat

în

3 mai – Ziua Mondială a Râsului Ziua mondială a râsului se celebrează, anual, în prima duminică a lunii mai. În 2020, această zi este marcată la 3 mai. Ziua mondială a râsului este iniţiativa indianului Madan Kataria, fondatorul mişcării ”Laughter Yoga” (Hasyayoga), adică terapia prin râs, el fiind şi autorul cărţii ”Laugh For No […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea