Rămâi conectat

Ştirea zilei

O fetiță de nota 10, primul nou-născut din anul 2021 la maternitatea Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Anul 2021 a venit cu un cadou neprețuit pentru o familie din Alba, o fetiță frumoasă și sănătoasă care a venit pe lume în prima zi a noului an, la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia.

Citește și: Mesaje de dragoste • Mesaje de iubire • Declarații de dragoste • Declarații de iubire

Potrivit personalului medical de la secția nou-născuți, fetița, care a venit pe lume la ora 12.45, a primit nota 10 și cântărește 3,240 kilograme, iar nașterea a decurs fără probleme.

Se spune despre cei născuţi în zi de sărbătoare că vor fi păziţi de rele, iar pentru cei născuţi în prima zi din an petrecerea va fi dublă sau chiar triplă toată viaţă.

Citește și: Mesaje pentru copii. FELICITĂRI pentru copii. URĂRI de ”La mulți ani” pentru copil care pot fi transmise prin SMS

Tradiția mai spune spune că bebelușii veniți pe lume în prima zi a anului sunt cei mai norocoși și vor avea succes în viață.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea