Rămâi conectat

Actualitate

O fetiţă de 9 ani din Teiuş a fost violată de o cunoştinţă

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Andrei Aurel Abraham, de 24 de ani, din Teiuş, a fost arestat preventiv, duminică 15 mai, pentru 29 de zile.  Bărbatul este cercetat pentru că a violat  fetiţa unor cunoştinţe de familie, în vârstă de numai  9 ani. Acesta riscă o pedeapsă cu închisoarea între 15 şi 20 de ani. Sâmbătă, 14 mai, poliţiştii din Teiuş au fost alertaţi chiar de tatăl victimei, îngrozit de cele întâmplate.  Se pare că bărbatul a trecut sâmbătă  în vizită pe la familia fetiţei şi a găsit-o acasă numai pe aceasta. Profitând de faptul că fata era singură şi fără apărare, a abuzat-o sexual.
În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Teiuş suspectul a fost identificat, a fost reţinut iar duminică, 15 mai, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba şi instanţei de judecată care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 29 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de viol. Andrei Aurel Abraham a fost introdus în arestul IPJ Alba.(N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Zile de FOC! Cea mai fierbinte vară din istorie. La Mecca, peste 1.000 de oameni au murit din cauza căldurii

Unirea Ziarul

Publicat

în

Zile de FOC! Cea mai fierbinte vară din istorie. La Mecca, peste 1.000 de oameni au murit din cauza căldurii Este o vară cu fenomene extreme în multe zone ale lumii. La Mecca, unde are loc pelerinajul anual al musulmanilor, peste 1.000 de oameni au murit din cauza căldurii. În orașul din vestul Arabiei Saudite […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea