Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

O femeie va candida pentru primăria unei localități importante din Alba dacă UNPR va merge singur la alegeri  

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cel puțin o femeie va candida pentru primăria unei localități importante din partea UNPR, dacă partidul condus de generalul Gabriel Oprea va merge singur la alegerile locale.

dobraȘi sunt mari șanse ca UNPR să nu mai fie dus în spate deoarece majoritatea filialelor PSD nu mai vor o candidatură alături de partidul lui Oprea din cauza imaginii proaste pe care și-a creat-o, dar și a rezultatelor unor sondaje.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Vicepreședintele UNPR Alba, Nicolae Dobra, a spus, luni, la radio Unirea FM, că doamnele au o aplecare mai mare spre lucrurile practice și bine făcute.

”Doamnele să renunțe la invidia ca o doamnă să ajungă primar și să o voteze pe ea pentru că sigur în momentul în care va suna o doamnă la primărie și va găsi un glas de femeie va fi ascultată mai ușor decât un glas de bărbat care care nu se gândește decât la alte prostii. De aceea cred că e bine să ajungem să avem femei în funcții importante”, a spus Nicolae Dobra, precizând că UNPR va avea, în Alba, cel puțin o femeie candidat într-o localitate importantă.

Liderul UNPR nu ar alege o candidatură alături de PSD. ”Cred că trebuie să dai măsura puterii tale”.

Gabriel Oprea a declarat că nu s-a luat o decizie referitoare la candidatura pe liste comune cu PSD la alegerile locale și parlamentare din acest an, apreciind că ”ambele variante au avantaje și dezavantaje”. El a adăugat că, indiferent de hotărâre, progresiștii își păstrează obiectivul asumat – să obțină cel puțin 10% din numărul total de voturi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră! Nicolae Furdui Iancu își aniversează 45 de ani de la începutul carierei sale, în seara de Paște, 5 mai, la TVR 1. Cântece, dansuri și multe surprize, atât pentru artist cât și pentru public urmează să fie prezentate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea