Rămâi conectat

Curier Județean

O femeie infectată a părăsit, fără acordul cadrelor medicale, Secția de Boli Infecțioase din Alba Iulia. S-a ales cu dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

În supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a fost înregistrat la data de 07.10.2020 dosarul penal cu nr. 2546/P/2020, având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor prev. de art. 352 alin. 1 C.pen., constând în aceea că:

În data de 24.09.2020, pe o stradă de pe raza mun. Alba Iulia, organele de poliţie au identificat o persoană de sex feminin care în aceeași dată a părăsit fără acordul personalului medical Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Alba, unde a fost internată în data de 20.09.2020, fiind diagnosticată cu coronavirusul SARS-CoV-2.

Precizăm că activităţile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate în Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual necesar pentru administrarea probatoriului, cu respectarea drepturilor şi garanţiilor procesuale, iar aceste acte şi măsuri de urmărire penală nu pot în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea