O femeie infectată a părăsit, fără acordul cadrelor medicale, Secția de Boli Infecțioase din Alba Iulia. S-a ales cu dosar penal

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

În supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a fost înregistrat la data de 07.10.2020 dosarul penal cu nr. 2546/P/2020, având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor prev. de art. 352 alin. 1 C.pen., constând în aceea că:

În data de 24.09.2020, pe o stradă de pe raza mun. Alba Iulia, organele de poliţie au identificat o persoană de sex feminin care în aceeași dată a părăsit fără acordul personalului medical Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Alba, unde a fost internată în data de 20.09.2020, fiind diagnosticată cu coronavirusul SARS-CoV-2.

ELIT

Precizăm că activităţile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate în Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual necesar pentru administrarea probatoriului, cu respectarea drepturilor şi garanţiilor procesuale, iar aceste acte şi măsuri de urmărire penală nu pot în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419