Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE:O femeie din Totoi a decedat în timp ce încerca să de foc vegetaţiei uscate

Bogdan Presecan

Publicat

în

O femeie din Totoi, judeţul Alba a decedat sâmbătă, 17 martie, în jurul orei 14.15, în timp ce încerca să dea foc vegetaţiei uscate de pe un teren.

UPDATE 15.00: Femeia în vârstă de aproximativ 80 de ani a fost carbonizată de foc. Aceasta se deplasa în cârje şi a dat foc unor resturi de vegetaţie uscată, moment în care a fost cuprinsă de flăcări. Nimeni nu a mai putut face nimic pentru victimă. Ambulanţa care a juns la faţa locului nu a putut decât constata decesul vârstnicei care era complet carbonizată.

În cursul zilei de astăzi, în Alba  au fost până la această oră înregistrate peste 12 incendii de vegetaţie uscată scăpate de sub control. Toate autospecialele de stins incendii şi pompierii ISU Alba, ajutaţi de voluntarii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţe intervin pentru stingerea miriştilor şi vegetaţiei uscate care riscă să degenereze în adevărate incendii de pădure şi locuinţe.

Acest lucru se întâmplă după ce Comitetul Judeţean pentru situaţii de Urgenţă, Poliţia, Garda de Mediu şi APIA a hotărăt să îi amendeze drastic pe cei care mai incendiază terenurile, iar pe de altă parte APIA nu va mai acorda subvenţiile pe suprafaţă celor care folosesc această metodă pentru curăţirea terenurilor.

Vom reveni cu amănunte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

LIVE VIDEO | A început CarsXCoffee, în Cetatea Alba Carolina: Mașini de colecție, modele moderne de lux și supercars, cafele rafinate și delicii culinare, la cea de-a IV-a ediție

Bera Larisa

Publicat

în

LIVE VIDEO | A început CarsXCoffee, în Cetatea Alba Carolina: Mașini de colecție, modele moderne de lux și supercars, cafele rafinate și delicii culinare, la cea de-a IV-a ediție A patra ediție CarsXCoffee a început astăzi, 12 iulie, în Cetatea Alba Carolina și reunește mașini de colecție, modele moderne de lux și supercars, cafele rafinate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea