Rămâi conectat

Ştirea zilei

O femeie din Alba s-a reîntors după gratii, condamnată pentru ultraj, după ce a lovit cu pumnul un supraveghetor din penitenciar, pe vremea când executa o pedeapsă pentru tentativă de omor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O femeie din Alba, închisă în trecut în Penitenciarul Craiova pentru tentativă de omor, a lovit cu pumnul un supraveghetor din închisoare și a revenit în arest după ce a fost condamnată pentru ultraj.

Pădureanu Narghita Mirabela are 31 de ani şi a fost ridicată de poliţişti de la domiciliul din oraşul Câmpeni, judeţul Alba, pentru a executa o pedeapsă aplicată pentru infracţiunea de ultraj. În 2015 a fost condamnată pentru tentativă de omor, la 5 ani şi 4 luni de închisoare, fiind eliberată condiţionat în 2018. În timp ce executa pedeapsa la Penitenciarul Craiova, a lovit cu pumnul un supraveghetor.

”În ziua de 2 august 2016 se afla în biroul şefului de secţie, pentru a purta o discuţie cu privire la un incident violent care se petrecuse între inculpată şi o colegă de cameră a acesteia, cu o seară înainte. În timpul discuţiei purtate cu inculpata, aceasta a devenit agresivă verbal şi i-a aplicat o lovitură cu pumnul în zona feţei, fără ca vreuna dintre persoanele prezente în birou să poată interveni”, se arată în rechizitoriul procurorilor. Ulterior a fost trimisă în judecată pentru ultraj şi a fost condamnată definitiv la 2 ani de închisoare. Pedeapsa s-a adăugat restului rămas de executat din precedenta condamnare.

”Deduce din pedeapsa de 7 (şapte) ani şi 4 (patru) luni aplicată inculpatei Pădureanu Narghita Mirabela: durata reţinerii, a arestării preventive şi perioada executată, respectiv de la data de 04.06.2014 la data de 07.12.2018 inclusiv; cele 300 de zile considerate ca executate suplimentar ca şi măsură compensatorie, urmarea aplicării art. 55 indice 1 din Legea nr. 254/2013, pentru perioada executată în condiţii necorespunzătoare în baza mandatului de executare a pedepsei închisorii numărul 185/2015 din data de 21.07.2015 emis de Tribunalul Alba şi cele 54 de zile considerate ca executate suplimentar ca şi măsură compensatorie, urmarea aplicării art. 55 indice 1 din Legea nr. 254/2013, pentru perioada executată în condiţii necorespunzătoare: 24.07.2012 – 08.05.2013, perioadă ce a fost executată în baza mandatului de executare a pedepsei închisorii numărul 212 din data de 06.12.2007 emis de Judecătoria Câmpeni, judeţul Alba”, se arată în decizia de la Judecătoria Craiova.

Narghita Mirabela Pădureanu, din Câmpeni, Alba, a fost acuzată că, în iunie 2014, a înjunghiat un bărbat cu care se certa. Anchetatorii au reţinut că „inculpata împreună cu partea vătămată şi un martor s-au aflat în noaptea de 03/04.06.2014, în jurul orei 01.15, într-o baracă în localitatea Partoş, municipiul Alba IUlia, iar pe fondul unor discuţii contradictorii, inculpata Pădureanu Narghita Mirabela i-a aplicat persoanei vătămate o lovitură cu un cuţit în zona posteotoracică, în urma căreia victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, unde s-a efectuat drenaj toracic.

Ulterior, aceasta a fost transferată la Clinica de Chirurgie Toracică Cluj-Napoca“. Femeia a fost trimisă în judecată, iar după un an a fost condamnată pentru tentativă de omor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea