Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

O femeie din Alba, „răzbunată” de tatăl și fratele acesteia, după o ceartă cu un bărbat. Ce a decis Judecătoria Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O femeie din Alba, „răzbunată” de tatăl și fratele acesteia, după o ceartă cu un bărbat. Ce a decis Judecătoria Alba Iulia

Un tată și fiu au decis să își ia legea în propriile mâini și să își „răzbune” fiica, respectiv sora, după un conflict cu un bărbat. Cei doi s-au deplasat la locuința bărbatului și l-au bătut și i-au pulverizat spray lacrimogen în ochi.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În actul de sesizare s-a reţinut în esenţă că inculpaţii, în noaptea de 05/06.01.2019, în jurul orelor 00:00, pe fondul unui conflict dintre fiica, respectiv sora inculpaţilor şi persoana vătămată, aceştia s-au deplasat la locuinţa persoanei vătămate situată în Miceşti şi, în stradă, în faţa locuinţei, l-au agresat fizic pe bărbat.

Unul dintre inculpați i-a aplicat un pumn în zona umărului persoanei vătămate, iar cel de-al doilea inculpat i-a pulverizat cu spray lacrimogen în zona feţei, după care persoana vătămată a căzut, iar inculpaţii i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele, prin care i-au fost cauzate leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare 9-10 zile de îngrijiri medicale, conform certificatului medico-legal.

„În temeiul art. 396 alin. 5 C.pr.pen. raportat la art. 16 alin. 1 lit. c C.pr.pen. achită pe inculpatul I.V.D., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin. 2 C.pen.

În temeiul art. 396 alin. 4 C.pr.pen. stabileşte faţă de inculpatul I.D.L., pedeapsa închisorii de 6 luni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin. 2 C.pen. În baza art. 83 alin. (1) Noul cod penal, amână aplicarea pedepsei pe un termen de supraveghere stabilit în condiţiile art. 84 Noul Cod penal, de 2 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri.

Obligă pe inculpatul I.D.L. la plata sumei de 2.000 lei către partea civilă”, se arată în hotărârea Judecătoriei Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba, la faza națională. Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea