Rămâi conectat

Actualitate

O femeie din Alba Iulia a ajuns la spital după ce a consumat heroină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O femeie de 31 de ani din Alba Iulia și un bărbat crtățean austriac s-au prezentat joi dimineață la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, mărturisind că se simt foarte rău, după ce în cursul nopții au consumat heroină.

Potrivit unității sanitare, ambii pacienți au fost stabilizați, li s-au făcut investigații medicale și au fost externați după trei ore de îngrijiri.

”Azi am avut parte de primele două cazuri din acest an de consumatori de droguri. Femeia care a ajuns la spital, cu domiciliul în Alba Iulia, are 31 de ani  și a ajuns la noi cu o stare de rău accentuată. I-au fost recoltate probe, i-au fost făcute investigații, i s-au adminstrat perfuzii și după trei ore a plecat cu recomandări. Al doilea pacient este un bărbat domciliat în Austria, în vârstă de 45 de ani, cu aceleași simptome, care la fel a recunoscut că a consumat heroină. Și el a primit îngrijiri și a fost exetrnat după trei ore cu recomandări”, au declarat pentru turnusfatului.ro reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

(TB)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea