Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

O familie fericită la Sebeș. Se repartizează o locuință A.N.L. Proiect de hotărâre în Consiliul Local

Bogdan Ilea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O familie fericită la Sebeș. Se repartizează o locuință A.N.L. Proiect de hotărâre în Consiliul Local

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local din Sebeș din data 29 februarie se află un proiect de hotărâre privind repartizarea unei locuințe A.N.L pentru o familie din Sebeș, dintr-un total de 15 cereri.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Lista cu cererile care îndeplinesc punctajul este cu mult mai lungă, dar la Sebeș nu există momentan alte locuințe A.N.L disponibile.

În fapt, Comisia constituită în baza Dispoziției nr. 180/2024 a Primarului Municipiului Sebeș, a luat în discuție un număr de 16 dosare actualizate, din totalul de 22 cereri formulate. Urmare a aplicării criteriilor-cadru pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe și a punctajului obținut de fiecare solicitant în parte, Comisia de analiză numită prin Dispoziției nr. 180/2024 a elaborat Lista cuprinzând punctajele A.N.L. Raportat la cele expuse, am procedat la inițierea prezentului proiect de hotărâre, pe care îl supun spre dezbatere și aprobare Consiliului Local al Municipiului Sebeș,se arată în referatul de aprobare.

Locuința apartament din cadrul A.N.L urmează să fie obținută cu un număr total de 66 de puncte, de către o familie din Sebeș. Următoarele punctaje variează între 65 și 38 de puncte.

Locuința A.N.L propusă a fi repartizată este compusă din camera de zi, dormitor, bucătărie, baie, cămară, suprafață utilă de 63,59 mp.

În data de 12 februarie au fost analizate 22 de dosare pentru locuințe dintre care: 16 dosare complete și actualizate, 5 cereri incomplete și neactualizate și 1 dosar retras ca urmare a aprobării cererii de repartizare a unei locuințe de serviciu se mai comunică în referatul de aprobare.

Agenția Națională pentru Locuințe s-a înființat în baza Legii nr. 152/1998 pentru dezvoltarea construcției de locuințe la nivel național și își desfășoară activitatea sub autoritatea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, ca instituție de interes public cu personalitate juridică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea