Rămâi conectat

Ştirea zilei

O educatoare de la o grădiniță din Alba, CONFIRMATĂ cu COVID-19: Toți copiii din grupa sa rămân acasă

Ziarul Unirea

Publicat

în

O educatoare care predă la Grădinița cu Program Prelungit nr 11 din Alba Iulia a fost depistată cu COVID-19, toată grupa sa fiind trecută în mediul online.

Potrivit informațiilor transmise de Dan Cherecheș, Inspector Școlar General Adjunct al ISJ Alba, măsurile au fost luate pentru a preveni răspândirea virusului pandemic în rândul copiilor.

Până la această oră, de asemenea, nici un caz de COVID-19 nu a fost raportat printre copiii care aparțin grupei respective.

Reamintim că, până în acest moment, cel puțin 16 profesori și personal auxiliar și nedidactic din județul Alba au fost confirmați cu COVID-19, potrivit autorităților.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Un bărbat de 44 de ani din Alba Iulia a MURIT înecat la Eforie Nord: S-a aventurat în mare, deși era arborat steagul roșu, care interzice scăldatul

Bera Larisa

Publicat

în

Un bărbat de 44 de ani din Alba Iulia a MURIT înecat la Eforie Nord: S-a aventurat în mare, deși era arborat steagul roșu, care interzice scăldatul Un bărbat din Alba s-a înecat joi seară, în stațiunea Eforie Nord, după ce a fot avertizat de mai multe ori pe parcursul zilei de salvamari să nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea