Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

 O dărăpănătură din zona „zero” a municipiului Alba Iulia, scoasă la vânzare cu un preț ”astronomic”: ”Nici șobolanii nu stau acolo. Și cotețul de găini arată mai bine”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 O dărăpănătură din zona „zero” a municipiului Alba Iulia, scoasă la vânzare cu un preț ”astronomic”: ”Nici șobolanii nu stau acolo. Și cotețul de găini arată mai bine”

O casă dărăpănată, care aduce mai degrabă a ruină decât a locuință, din Alba Iulia, și terenul aferent au fost scoase la vânzare cu 75.000 de euro. Proprietarul susține că locuința se află în zona „zero” a orașului. Anunțul a provocat comentarii ironice în mediul online.

„Ocazie unică! Casă și teren de vânzare în zona zero a orașului Alba Iulia”, astfel începe anunțul publicitar pentru casa și terenul „evaluate” la 75.000 de euro. Imaginile publicate arată că imobilul este aproape de prăbușire și trebuie demolat.

Citește și: Amenzi usturătoare pentru proprietarii care fac închirieri la negru și nu plătesc taxe: Din 2024, promovarea pe platformele de profil, posibilă doar cu un certificat de clasificare

„Casa are 2 camere în suprafață de 45 mp, suprafața totală construită a casei este de 55 mp și terenul este de 163 mp. Casa este construita din cărămidă în anul 1970. Prețul este de 75.000 de euro și este ușor negociabil”, susține vânzătorul

Anunțul este însoțit de zeci de comentarii ironice. Unii susțin că este vorba despre o farsă, alții că vânzătorul a pus un zero în plus la suma solicitată.

„Practic cumperi un teren în zona zero, la preț de New York, în care nu prea poți construi nimic decât cu dublul autorizațiilor necesare în mod normal”, a afirmat o persoană.

„Nici șobolanii nu stau acolo, scuza-mă frate… dar arata ca după război. Pe ce ceri bani aia? Poate 7.500 de euro ar mai merge. Și cotețul de găini arată mai bine”, spune un alt comentator.

„Doamne chiar este adevărat sau o glumă? Acolo este o ruină și un loc unde chiar n-ai cum să construiești afectezi clădirile vecine acolo e muncă nu glumă și așa preț”, susține un membru al grupului unde a fost postat anunțul.

„Cer unii pe niște cotețe o roabă de bani când la același preț sau mai ieftin îți iei teren și îți faci casă nouă sau îți cumperi una gata făcută”, susține o ală persoană. „Dai 75.000 ca să demolezi. Te mai costă demolarea și apoi ai costuri să depozitezi molozul și mizeriile rezultate din demolare. Ajungi la 85.000 de euro. Ajungi să dai peste 520 euro de parcă e în Dubai!”, spune un alt locuitor din Alba Iulia.

Altcineva îi transmite vânzătorului să mai taie două zerouri, așa „ușor discutabil”.

La Alba Iulia, prețurile apartamentelor aflate în centrul orașului acestea pornesc de la 1.200 de euro pe metru pătrat, în timp ce în zonele periferice, valoarea se situează în jurul valorii de 950 de euro pe metru pătrat. La case, sumele sunt ceva mai ridicate. De asemenea, prețul mediu de închiriere a unui apartament în centrul orașului Alba Iulia este de aproximativ 250 de euro, iar în zonele periferice prețul este în jurul valorii de 200 euro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea