O companie malteză vine în ajutorul autorităților din Alba Iulia oferind GRATUIT spații industriale, pentru gestionarea epidemiei

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Firma malteză Zacaria pune gratuit spații industriale la dispoziția autorităților și ONG-urilor din Alba Iulia, implicate în gestionarea crizei epidemiologice. Spațiile industriale sunt disponibile imediat, iar compania a lansat, deja, invitația, către partenerii săi tradiționali din sectorul neguvernamental.

Acestea pot fi utilizate de către autoritățile locale și ONG-uri pentru depozitarea de alimente, materii prime și materiale medicale sau chiar pentru producția echipamentelor de protecție, sunt situate în parcurile deținute de Zacaria în Alba Iulia și Sibiu.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Clădirea Vantage Industrial Park din Alba Iulia are peste 25.000mp și este situată pe o platformă betonată de 55.000 mp din zona de centură a orașului.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

În același timp, pentru a veni în sprijinul firmelor care se confruntă cu dificultăți in această perioadă, compania care a început activitatea în Sibiu în 2005, oferă soluții flexibile și rapide: spații industriale disponibile imediat în cinci dintre parcurile sale din Sibiu, Craiova și Alba Iulia.

Pentru prima dată, Zacaria oferă posibilitatea închirierii acestora pe termen scurt, pentru a ajuta în principal companiile afectate de întreruperea lanțurilor de aprovizionare globale și aflate sub presiunea cererii. Compania deține un portofoiu industrial şi logistic de peste 300.000 mp.

“Modul în care acționăm acum va fi definitoriu pentru modul în care România își va reveni o dată ce lucrurile vor reintra pe făgașul normal. Este momentul să luăm decizii financiare mai dificile, dar care în schimb vor aduce beneficii pe termen lung comunităților în care activăm. Trebuie să arătăm că acele valori interne al fiecărei organizații sunt mai mult decât la nivel declarativ și trebuie să acționăm fiecare, după resursele pe care le avem la dispoziție”, a declarat Jonathan S. Diamantino, CEO Zacaria.

De altfel, Zacaria a fost printre primele companii din Sibiu care s-au alăturat campaniei “Un spital, o comunitate”, demarată de Fundația Comunitară Sibiu, pentru achiziționarea testelor de diagnosticare COVID-19 și a echipamentelor necesare în secția de terapie intensivă din Spitalul Județean Sibiu.

Surse: Forbes

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei