Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

O clinică privată din Alba sprijină lupta împotriva COVID-19: Pune la dispoziție toate echipamentele de monitorizare a funcției cardiace, pentru a mări capacitatea de diagnosticare și monitorizare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Clinica Prevent din Alba Iulia a anunțat sâmbătă Direcția de Sănătate Publică că pune la dispoziție toate echipamentele de monitorizare a funcției cardiace de care dispun, pentru a mări capacitatea de diagnosticare și monitorizare.

Un nou caz de OAMENI cu totul deosebiți, care au înțeles că doar prin RESPECT, RESPONSABILITATE și IMPLICARE putem trece cu bine peste toate problemele! Este vorba despre IOANA și ANDREI CIUCĂ, administratorii și fondatorii CLINICII PREVENT din Alba Iulia.

Aceștia au anunțat în cursul zilei de astăzi că pun la dispoziție toate echipamentele de monitorizare a funcției cardiace de care dispun, pentru a mări capacitatea de diagnosticare și monitorizare. Este vorba despre aparatură în valoare de peste 100.000 €, și anume: 7 monitoare holter, 7 echipamente EKG, defibrilator, 4 sisteme de testare la efort și ecograf.

FELICITĂRI familiei Ciucă, merită toată admirația și respectul nostru, cu atât mai mult cu cât Clinica Prevent este cea mai complexă clinică de cardiologie din Județul Alba și s-ar fi putut gândi doar la un interes personal, mai ales în acestă perioadă! Ei au renunțat la întregul profit, pentru noi!

Noi, să încercăm să le urmăm exemplul, atât cât putem fiecare, cu respect și responsabilitate față de cei din jur și să ne informăm doar din surse oficiale! PUTEM ÎNCEPE prin A STA ACASĂ! Să auzim de bine!”, se arată într-o postare pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea