O clinică privată din Alba sprijină lupta împotriva COVID-19: Pune la dispoziție toate echipamentele de monitorizare a funcției cardiace, pentru a mări capacitatea de diagnosticare și monitorizare

Clinica Prevent din Alba Iulia a anunțat sâmbătă Direcția de Sănătate Publică că pune la dispoziție toate echipamentele de monitorizare a funcției cardiace de care dispun, pentru a mări capacitatea de diagnosticare și monitorizare.

Un nou caz de OAMENI cu totul deosebiți, care au înțeles că doar prin RESPECT, RESPONSABILITATE și IMPLICARE putem trece cu bine peste toate problemele! Este vorba despre IOANA și ANDREI CIUCĂ, administratorii și fondatorii CLINICII PREVENT din Alba Iulia.

Aceștia au anunțat în cursul zilei de astăzi că pun la dispoziție toate echipamentele de monitorizare a funcției cardiace de care dispun, pentru a mări capacitatea de diagnosticare și monitorizare. Este vorba despre aparatură în valoare de peste 100.000 €, și anume: 7 monitoare holter, 7 echipamente EKG, defibrilator, 4 sisteme de testare la efort și ecograf.

INFORMARE COVID-19

FELICITĂRI familiei Ciucă, merită toată admirația și respectul nostru, cu atât mai mult cu cât Clinica Prevent este cea mai complexă clinică de cardiologie din Județul Alba și s-ar fi putut gândi doar la un interes personal, mai ales în acestă perioadă! Ei au renunțat la întregul profit, pentru noi!

Noi, să încercăm să le urmăm exemplul, atât cât putem fiecare, cu respect și responsabilitate față de cei din jur și să ne informăm doar din surse oficiale! PUTEM ÎNCEPE prin A STA ACASĂ! Să auzim de bine!”, se arată într-o postare pe facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

bogdan 15 martie 2020 at 16:06

Felicitari acestor OAMENI deosebiti!!!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...