Rămâi conectat

Ştirea zilei

„O carte deschide o lume nouă”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

C.N. Poşta Română S.A. a lansat campania „O carte deschide o lume nouă!”, prin care îşi propune să participe la îmbogăţirea fondului de carte a şcolilor din mediul rural. În cadrul acestui demers, Poşta Română face o invitaţie salariaţilor şi clienţilor săi, persoane fizice sau juridice, de a participa la o donaţie de carte pentru biblioteci ale unor şcoli din mediul rural.
Cei care doresc să participe la acest proiect pot depune cărţi proprii în următoarele oficii poştale: Alba Iulia 1, Alba Iulia 3, Alba Iulia 5, Abrud, Aiud, Baia de Arieş, Blaj 1, Câmpeni 1, Cugir, Ocna Mureş, Sebeş 1, Teiuş 1, Zlatna, oficii poştale în care vor fi expuse afişele campaniei.
Cărţile pot fi depuse în spaţiile special amenajate din sala publicului, în perioada 1 iunie – 15 septembrie 2011.
Predarea cărţilor va avea loc la deschiderea anului şcolar 2011-2012.
Campania „O carte deschide o lume nouă!” se înscrie în seria acţiunilor Poştei Române prin care se implică în susţinerea comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea. (M.F.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Se deschide primul supermarket într-un oraș de munte, din județul Alba. Au fost demarate deja procedurile de avizare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Se deschide primul supermarket într-un oraș de munte, din județul Alba. Au fost demarate deja procedurile de avizare Se deschide primul supermarket din munții Apuseni, în orașul Abrud, județul Alba. E vorba despre un magazin Penny, pentru care au fost demarate deja procedurile de avizare. Citește și: VIDEO | Băile de la Ocna Mureș, aproape […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea