Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

O bătaie între un tată din Alba și fiul său s-a încheiat cu un cuțit în pieptul celui din urmă: De la ce a pornit scandalul

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

O bătaie între un tată din Alba și fiul său s-a încheiat cu un cuțit în pieptul celui din urmă: De la ce a pornit scandalul

Un bărbat din Alba a fost condamnat la pedeapsa de nouă luni închisoare, cu suspendare, pentru săvârşirea infracțiunii de violență în familie.

Sentința Judecătoriei Sebeș a fost pronunțată în data de 5 iulie, iar motivarea fost făcută publică pe portalul just.ro.

În fapt, s-a reţinut că la data de 06.03.2023 inculpatul și persoana vătămată au participat la o înmormântare, context în care ambii au consumat băuturi alcoolice. În jurul orei 1600, după ce au revenit la domiciliu, între persoana vătămată și inculpat a avut loc un conflict spontan pe fondul unor nemulțumiri ale persoanei vătămate legate de activitățile casnice.

Disputa verbală a escaladat, iar persoana vătămată s-a apropiat de inculpat și l-a prins de haine, trântindu-l la pământ. După ce s-a ridicat, persoana vătămată a început să-l lovească cu pumnii în zona feței, fapt care l-a determinat pe inculpat să se refugieze în camera sa. Persoana vătămată l-a urmărit, iar în interiorul camerei cei doi s-au lovit reciproc cu pumnii. La un moment dat persoana vătămată a încetat agresiunea și a ieșit în curte.

Aflându-se sub stăpânirea unei puternice tulburări determinată de acțiunile violente ale persoanei vătămate, inculpatul a luat de pe masă un cuțit și a ieșit după persoana vătămată cu scopul de a riposta pentru loviturile primite. În acest timp persoana vătămată se afla în curte iar inculpatul s-a apropiat de ea, fiind în poziția față în față, și cu mâna dreaptă i-a aplicat o lovitură cu cuțitul în zona spațiului V intercostal stâng, parasternal. Partea vătămată s-a resimțit în urma loviturii primite și s-a așezat în șezut pe scara de la intrarea în corpul de clădire în care locuiește inculpatul.

Fiind alertată de gălăgia produsă, mama persoanei vătămate, s-a uitat pe geam și a observat că persoana vătămată stătea în șezut pe scări și se ținea cu mâinile în zona pieptului, sângerând puternic din zona respectivă.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Sebeș pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Ulterior, a fost transferată la Spitalul Județean de Urgență.

Cu ocazia audierii, inculpatul a recunoscut fapta reținută în sarcina sa. A declarat că în urma loviturilor pe care i le-a aplicat fiul său s-a enervat și a luat de pe masă un cuțit pe care îl folosea pentru a tăia pâinea, urmărind-o pe persoana vătămată până în curte. În momentul în care a ajuns în fața fiului său i-a aplicat o lovitură cu cuțitul în burtă dar a lovit nu cu intenția de a-l ucide ci de a-i provoca suferințe fizice.

Decizia poate fi atacată cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

O nouă performanță a elevei Damaris Vasinc, de la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș: Premiul I la etapa județeană a Concursului „Memoria Holocaustului” și calificare la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

O nouă performanță a elevei Damaris Vasinc, de la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș: Premiul I la etapa județeană a Concursului „Memoria Holocaustului” și calificare la etapa națională Damaris Vasinc elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național Lucian Blaga din Sebeș s-a calificat la etapa națională a Concursului „Memoria Holocaustului”, după ce a obținut […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea