Rămâi conectat

Ştirea zilei

O bandă de hoţi din Mureş şi Sibiu au prăduit tractoarele de pe Valea Târnavei

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pentru că au fost sesizaţi că în zona Şona, Blaj, Jidevi au fost comise mai multe furturi de acumulatori şi motorină de pe tractoarele gospodarilor din zonă, poliţiştii din Blaj au organizat în noaptea de joi spre vineri un filtru pe traseul presupuşilor hoţi. La ora 3 poliţiştii au depistat şi autoturismul hoţilor, condus de M.C., de 29 de ani, din municipiul Mediaş, între Şona şi Blaj. El era însoţit de G.D.L., de 23 de ani, din comuna Pogirceaua, judeţul Mureş şi de un minor în vârstă de 16 ani, din municipiul Mediaş. În urma verificărilor efectuate, în autoturism au fost găsiţi doi acumulatori auto şi două bidoane din plastic a câte 20 de litri fiecare, goale. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că cei trei au sustras acumulatorii auto de pe două tractoare parcate raza comunelor Şona şi Cetatea de Baltă iar bidoanele intenţionau să le folosească pentru a sustrage combustibil din rezervoarele altor tractoare.
În urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că cei trei sunt suspecţi de comiterea, în perioada 1.05.2011-05.08.2011, a altor 11 furturi de acumulatori auto şi 70 de litri de motorină, de pe tractoare parcate pe raza comunelor Jidvei, Şona şi Bucerdea Grânoasă. Prejudiciul a fost estimat la circa 5.800 lei. Până în prezent s-a reuşit recuperarea a 3 dintre acumulatorii sustraşi, în valoare de 1.800 lei, care au fost predaţi păgubiţilor.
Faţă de cei 3 suspecţi cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat precum şi pentru stabilirea întregii lor activităţi infracţionale.(N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: Unitatea medicală are 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: Unitatea medicală are 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată Șase medici noi își vor începe activitatea în curând la Spitalul Municipal Blaj. Unitatea medicală are astfel 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea