Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Numele noului partid rezultat din fuziunea PNL-PDL se va numi PNL

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

blaga-iohannisLiderii PNL și PDL au convenit ca numele partidului rezultat din fuziune să fie PNL, au declarat surse participante la discuțiile din această dimineață. Mircea Hava și Teodor Atanasiu au făcut parte din delegații.

Decizia urmează a fi validată în forurile de conducere ale liberalilor şi democrat-liberalilor.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La negocierile de astăzi nu au participat preşedinţii PNL şi PDL, Klaus Iohannis şi Vasile Blaga. Din delegaţii au făcut parte Teodor Atanasiu, Ludovic Orban, Alina Gorghiu, Dan Motreanu, Mihai Voicu şi Marian Petrache, din partea PNL, şi Cătălin Predoiu, Gheorghe Falcă, George Scripcaru, Mircea Hava, Gheorghe Flutur, Ioan Oltean şi Adriana Săftoiu.

”Am încheiat aceste discuţii, absolut toate elementele, rezultatul negocierilor vor fi anunţate după ce vor fi supuse forurilor de conducere ale celor două partide. În mai puţin de o oră vom prezenta aceste rezultate ale discuţiilor Biroului Politic Naţional al PDL”, a anunţat Predoiu, refuzând însă să facă public  numele convenit pentru noul partid.

”Mâine veţi avea răspuns, mai avem încă o rundă de discuţii mâine (joi – n.r.). O să aveţi răspuns şi la nume, o să aveţi răspuns şi la imn, o să aveţi răspuns şi la sediu, o să aveţi răspuns la toate problemele pe care le-am prezentat în Statut”, a declarat şi Vasile Blaga, înainte de şedinţa conducerii democrat-liberalilor.

La rândul său, vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a precizat că ratificarea negocierilor în PNL va avea loc luni, în Delegaţia Permanentă.

”Noi am încheiat toate subiectele, dar ar fi o formă de respect faţă de colegii noştri, atât din PDL, cât şi din PNL, să nu anunţăm public o decizie care nu este o decizie până nu este ratificată de organismele de conducere ale celor două formaţiuni politice”, a afirmat Orban. Liderul PNL a menţionat că Statutul noului partid rezultat din fuziunea PNL-PDL este finalizat în proporţie de 100%, ca şi protocolul de fuziune.

Sursa: Gandul.info


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră

Unirea Ziarul

Publicat

în

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră Administraţia Fondului pentru Mediu acordă UAT – Judeţul Alba o finanţare în valoare de 15 milioane de lei, inclusiv TVA, pentru achiziţionarea a 13 microbuze electrice. Contractul de finanţare a fost încheiat în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea