Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Nume grele de la FRF, sâmbătă, la alegerea noii și vechii conduceri a AJF Alba

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gabriel Bodescu, secretarul general-adjunct al Federației Române de Fotbal, împreună cu brașoveanul Octavian Goga, vicepreședinte al FRF din partea fotbalului amator, dar și președinți ale AJF-urilor din zonă (Cluj, Hunedoara, Caraș-Severin, Arad, Timiș, Olt, Sibiu și Mureș), vor fi prezenți sâmbătă, la Vila “Elisabeta” din Alba Iulia, cu prilejul Adunării Generale Ordinare de alegeri a Asociației Județene de Fotbal Alba, eveniment ce va debuta la ora 11.00.

Există și varianta ca în Cetatea Marii Unrii să ajungă și Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, un răspuns final așteptându-se în cursul acestei zile.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Nu vor fi emoții în privința conducerii forului ce patronează activitatea fotbalului amator din Alba, la fel ca în 2019, când președintele Cristian Petropulos și cei doi vicepreședinți, Mihai Dăscălescu și Ovidiu Hulea, nu au avut contracandidați. În prezent în componența Biroului Executiv sunt Cristian Petropulos – președinte AJF Alba, Ovidiu Hulea și Mihai Dăscălescu – vicepreședinți, Iosif Iancu (reprezentantul Ligii 4, ales în 2019 în detrimentul lui Ioan Demeter), Daniel Popa (reprezentantul Ligii 5), Adrian Bicheși (reprezentantul echipelor de copii și juniori) – care vor fi aleși.

La propunerea președintelui AJF Alba, vor fi aleși în componență – președintele Comisiei Județene a Arbitrilor (actualmente Alexandru Vodă), trezorierul (Maria Ioana Marin), cenzorul (Cosmin Chirilă) și secretarul general (Mihai Țîra). Cristian Petropulos va bifa a treia rundă de alegeri în funcția de președinte, după cele din 2015 (după Sorin Corpodean, care își dăduse demisia, al cărui mandat ajunsese la aproximativ 16 ani) și 2019, și în urma scrutinului de sâmbătă ar urma să depășească un deceniu în fruntea AJF Alba. (2015-2027).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea