// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Numărul deceselor provocate de gripă tot crește! Bilanțul pacienților uciși de virus a urcat la 45

Gripa a mai produs cinci decese. Numărul celor care au murit din cauza virusului a ajuns miercuri, 21 februarie, la 45. Ultimele victime raportate erau din judeţele Suceava, Satu-Mare şi Caraş-Severin.

Conform Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT), toate cele cinci persoane care au murit din cauza gripei sunt femei.

Astfel, este vorba despre o femeie în vârstă de 78 de ani din judeţul Suceava, care avea şi alte afecţiuni şi în cazul căreia a fost confirmat virusul gripal B, despre o femeie de 61 de ani, tot din Suceava, confirmată cu virus gripal tip A şi care, de asemenea, avea şi alte afecţiuni, o femeie de 73 de ani din Caraş-Severin, confirmată cu virus gripal tip B, care avea şi ea condiţii medicale preexistente şi o femeie de 54 de ani, tot din Caraş-Severin, confirmată cu virus gripal tip A. Tot din cauza gripei a murit şi o femeie de 57 de ani din judeţul Satu Mare, confirmată cu virus gripal tip B, notează News.ro.

Niciuna dintre paciente nu era vaccinată antigripal.

Numărul deceselor înregistrate în această iarnă din cauza gripei a ajuns la 45.

sursa: digi24.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419