Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Nu scăpăm de ploi și vreme rea nici în perioada următoare! Prognoza meteo 19 iunie – 17 iulie 2023

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nu scăpăm de ploi și vreme rea nici în perioada următoare! Prognoza meteo 19 iunie – 17 iulie 2023

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru perioada 19 iunie – 17 iulie 2023.

Prognoza meteo pentru săptămâna 19.06.2023 – 26.06.2023
Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile intracarpatice, precum și în cele estice și sud-estice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru săptămâna 26.06.2023 – 03.07.2023
Temperaturile medii vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile vestice, sud-vestice și local în cele centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice, centrale și la munte, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru săptămâna 03.07.2023 – 10.07.2023
Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, cu posibilitatea unui ușor deficit, local, în regiunile extracarpatice.

Prognoza meteo pentru săptămâna 10.07.2023 – 17.07.2023
Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile, posibil ușor mai ridicate în cele sud-estice.

Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor excedentară în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea