Noul primar interimar al comunei Șibot este liberalul Gheorghe Bonţa. Dacian Herlea (ALDE) a revenit în funcția de viceprimar interimar

Noul primar interimar al comunei Șibot este liberalul Gheorghe Bonţa • Dacian Herlea (ALDE) a revenit în funcția de viceprimar interimar

În ședința de vineri, 29 noiembrie, consilierii locali din Șibot au ales cu 8 voturi din 11 noul primar interimar al comunei, pe liberalul Gheorghe Bonța. Titulatura exactă a acestuia este ”consilier cu atribuții de primar” și va conduce destinele comunității până la alegerile locale din 2020.

După ce în septembrie 2019, prin votul consilierilor locali, fostul viceprimar Dacian Herlea (ALDE) a fost suspendat din funcție, acesta a atacat decizia în contencios administrativ și a câștigat, fiind reinstalat în funcție tot vineri, 29 noiembrie, cu votul a 8 consilieri din 11.

Noua conducere a administrației locale Șibot a fost aleasă după ce la finele lunii noiembrie i-a expirat mandatul fostului primar interimar, Marcel Filimon, susținut de forțele politice de stânga (PSD și ALDE).

Însă după alegerile prezidențiale din noiembrie 2020 și prognozata schimbare a centrului de putere din eșichierul politic românesc, consilierii ALDE au format o alianță reciproc avantajoasă cu consilierii PNL din CL Șibot, pentru o majoritate care să asigure votarea confortabilă a proiectelor de interes obștesc.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Roşian Mirela 6 decembrie 2019 at 10:18

Din partea foştilor colegi de la U.M.Cugir – FELICITĂRI!
Sunteți un om harnic şi corect care meritaţi acest post.

Roşian Mirela 6 decembrie 2019 at 10:33

Felicitări ! – din partea colegilor de la UMCugir. Sunte-ţi un om corect şi harnic, meritaţi acest post.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...