Noul ministru propus pentru Ministerul de Interne s-a pensionat la 40 de ani! Ce pensie are

Paul Voicu - Primar 2020

Noul ministru propus pentru Ministerul de Interne s-a pensionat la 40 de ani! Ce pensie are?

Noua propunere pentru portofoliul de la Ministerul Afacerilor Interne, Daniel-Dumitru Chirilă, încasează de la vârsta de 40 de ani o pensie lunară de peste 7.500 de lei, la care cei mai mulți români nu pot decât să viseze toată viața. La aceasta se adaugă și alte venituri, între care și salariul substanțial al soției, angajată la Camera Deputaților.

Daniel-Dumitru Chirilă este propunerea pentru funcția de ministru de Interne înaintată miercuri de premierul Viorica Dăncilă.

ELIT

În vârstă de 41 de ani, Daniel-Dumitru Chirilă este secretar de stat la MAI, numit chiar de Dăncilă în urmă cu o lună. Chirilă a lucrat în ultimii doi ani în mediul privat, dar anterior a fost consilier la Administrația Prezidențială în mandatul actual al președintelui Klaus Iohannis, în cadrul Compartimentului pentru Apărare, a fost șef Birou – Biroul de Combaterea Macrocriminalității Economico – Financiare, Spălării Banilor și a Infracțiunilor din Piața de Capital, a lucrat și la DGIPI, fosta Doi și-un sfert.

Chirilă a terminat Colegiul Național de Apărare, trei masterate și facultatea la Craiova.

Conform declarației de avere încărcate în data de 3 septembrie 2019 pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne, Daniel-Dumitru Chirilă a încasat anul trecut un venit anual de 91.200 de lei provenit din pensie. De menționat că propunerea pentru portofoliul Internelor avea anul trecut 40 de ani și se bucura deja de o o pensie substanțială, de 7.600 de lei lunar, la care cei mai mulți dintre români nu pot decât să viseze toată viața.

Mihail David - 2020

La veniturile substanțiale încasate din pensie se adaugă și 84.000 de lei, pe care Daniel-Dumitru Chirilă i-a obținut cu statutul de salariu, în declarația de avere figurând ca angajator firma Quality Business Solution.

Nici soția nu s-a descurcat rău în 2018, ea încasând un venit anual de 64.800 lei, adică 5.400 de lei lunar încasați ca salariu de la Camera Deputaților.

sursa: capital.ro

Facebook Twitter Google+ YouTube 

2 Comentarii

Croco 12 septembrie 2019 at 7:55

Rusinos! Majoritatea romanilor pensionari ies batrini la pensie si mor de foame iar unii care nu au facut nimic la viata lor uita ca in ’89 abea faceau ochi!

Eu 12 septembrie 2019 at 12:08

Da,rusinos.Dar acesti indivizi au aplaudat când si pe cine trebuia,au facut plecaciuni si au vb.limba de lemn,adica limba sistemului.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...