Rămâi conectat

Curier Județean

Nouă interlopi din gruparea ”Bătăușilor” din Cugir sunt pe cale să se întoarcă la închisoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Grupare batausi CugirSibişan Viorel (Relucu), Sibişan Viorel (Siba), Sabău Vasile, Badea Ciprian Constantin, Cristea Mircea, Lascu Gheorghe, Chiaburu Florin Sebastian, Bacrău Dorin Florin și Vîjdea Traian Cosmin, condamnați de Tribunalul Alba în dosarul ”Bătăușilor din Cugir”, vor trebui să se întoarcă în arest, în urma deciziei de astăzi a Curții de Apel Alba Iulia.

Magistrații au admis propunerea procurorilor care au susținut că inculpații au încălcat obligațiile impuse după eliberarea din arest. Pentru alți trei: Bacrău Lucian Sergiu, Cucu Alexandru Gabriel și Lascu Nicolae, s-a menținut obligația de a nu părăsi țara. Sentința poate fi atacată prin recurs la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Cei nouă fac parte din grupul de 26 de inculpați condamnați la pedepse cu închisoarea între 8 și 12 ani, pentru tentativă de omor, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce, o parte dintre dintre ei au fost arestați în urma scandalului de la o discotecă din Cugir (în 2011) unde doi bodyguarzi au fost bătuți crunt.

Pentru sentința dată de Tribunalul Alba, în luna aprilie s-a formulat recurs care este în curs de judecare la Curtea de Apel Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Drumul Oașa – Luncile Prigoanei rămâne în administrarea Primăriei Șugag. S-au făcut demersuri pentru modernizarea lui

Unirea Ziarul

Publicat

în

Drumul Oașa – Luncile Prigoanei rămâne în administrarea Primăriei Șugag. S-au făcut demersuri pentru modernizarea lui Curtea Constituțională a admis obiecția de neconstituționalitate formulată de Înalta Curte de Casație și Justiție – Secțiile Unite și a constatat că Legea pentru modificarea și completarea Legii nr.192/2010 privind trecerea unor drumuri forestiere, a căilor ferate forestiere și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea