Rămâi conectat

Politică Administrație

Noua componență a Consiliului Local Câmpeni. Andreș câștigă un nou mandat la Primărie, cu o diferență de 129 de voturi de următorul clasat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultatele finale ale alegerilor locale din data de 5 iunie 2016 din Câmpeni au fost afișate luni după-amiază la Biroul Electoral de Circumscripție Orășenească nr. 7,  situat în Primăria Câmpeni, datele fiind prezentate de comisia condusă de juristul Ioan Oneț – președintele biroului electoral.

Calin AndresPentru Consiliul Local, numărul total al alegătorilor prevăzuți în listele electorale din circumscripția electorală a fost de 6517 persoane, numărul total al alegătorilor care s-au prezentat la urne a fost de 4303 persoane, voturile valabil exprimate a fost în număr de 4075, iar voturile nule au fost 206. Numărul voturilor valabil exprimate sunt următoarele:

  1. Partidul Alianța Liberalilor și Democraților        299 voturi;
  2. Partidul Național Liberal – 1276 voturi;
  3. Partidul Social Democrat – 1400 voturi;
  4. Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat- 319 voturi;
  5. Partidul Mișcarea Populară – 174 voturi;
  6. Partidul România Mare – 207 voturi;
  7. Donea Traian – candidat independent – 193 voturi;
  8. Mateș Nicolae Marcel – candidat independent – 60 voturi;
  9. Andreica Lucian – candidat independent – 70 voturi;
  10. Marc Ioan Cosmin – candidat independent – 77 voturi.

În urma acestor rezultate, Consiliul Local Câmpeni va avea următoarea structură: Partidul Alianța Liberalilor și Democraților – 1 consilier; Partidul Național Liberal – 6 consilieri; Partidul Social Democrat – 6 consilieri; Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat – 1 consilier local; Partidul România Mare – 1 consilier.

Înainte de validarea partidelor, posibila componență a acestuia va fi: Oprea Maria – ALDE; Oprea Valentin, Trifa Mihail, Borteș Dan, Gog Valentin, Chirilă Mircea, Burz Daniel – PNL; Cristescu Dorina, Cîra-Grigorescu Gabriel, Bar Constantin, Luca Alexandru, Miheț Romul Iulius; Cîmpean Iulian – PSD; Gaiță Virgil – PNȚCD; Mucea Traian – PRM.

Pentru Primar, numărul total al alegătorilor prevăzuți în listele electorale din circumscripție a fost de 6517 persoane, numărul total al alegătorilor care s-au prezentat la urne a fost de 4303 persoane, numărul voturilor nule au fost 156, iar voturile valabil exprimate a fost în număr de 4125, împărțite astfel:

  1. Oprea Maria Elena (ALDE): 241 voturi;
  2. Pașca Cristian Dan (PNL): 1714 voturi;
  3. Andreș Ioan Călin (PSD): 1843 voturi;
  4. Gaiță Virgil Lucian (PNȚCD): 122 voturi;
  5. Corcheș Dorel Valer (PMP) : 129 voturi;
  6. Precupaș Călin (PRM) : 48 voturi;
  7. Andreica Lucian(independent): 28 voturi.

În urma acestor rezultate, cu o diferență de 129 voturi față de următorul clasat, Ioan Călin Andreș a devenit viitorul primar al orașului Câmpeni pentru al patrulea mandat consecutiv, acesta obținând un procentaj de 44,67% din numărul voturilor valabil exprimate.

Ovidiu CULDA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea