Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Nou atelier de parenting, în cadrul proiectului de animație culturală, organizat de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, 19 august 2021, pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, va avea loc un nou atelier de parenting ce se derulează în cadrul proiectului de animație culturală 3.1. BebeBiblioteca.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Evenimentul se va desfășura începând de la ora 17:00 și va găzdui prezentarea și dezbaterea unor teme de interes pentru părinți și bunici, cum ar fi: primii ani din viața copilului, etapele de dezvoltare, jocul, joaca și socializarea.

Proiectul 3.1 BebeBiblioteca se adresează în primul rând femeilor însărcinate și proaspetelor mămici dar este deschis și pentru tătici, copii sau bunici.

Pe lângă discuții pe o temă data, atelierele de parenting urmăresc familiarizarea participanților cu serviciile de bibliotecă și evenimentele culturale ce au loc în cadrul bibliotecii dar și cunoașterea și socializarea acelor membrii ai comunități care trec prin experiența minunată de a fi părinți sau bunici.

Tema lunii august este „Primi ani de viață ai copilului” și va fi discutată împreună cu psihoterapeutul Adina Drimbe iar dezbaterile vor fi însoțite de prezentarea unor cărți care pot fi împrumutate de doritori, de la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ/3.1 BebeBiblioteca.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Rezultate deosebite pentru două eleve din județul Alba: Timar Augusta și Todoran Diana, mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Engleză

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rezultate deosebite pentru două eleve din județul Alba: Timar Augusta și Todoran Diana, mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Engleză Timar Augusta, de la Liceul Teoretic „Petru Maior” din Ocna Mureș și Todoran Diana de la Liceul Teoretic „Sfântul Iosif”, au reușit să obțină mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Engleză. Citește și: Bianca-Maria Grosu, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea