Rămâi conectat

Ştirea zilei

Noi RESTRICȚII impuse de Ordonanța Militară nr. 7: Care sunt ȚĂRILE înspre care și dinspre care nu se mai zboară cu avioane

Ziarul Unirea

Publicat

în

Marcel Vela a anunțat noi restricții pentru perioada sărbătorilor de Pași, în contextul epidemiei de coronavirus. Zborurile spre mai multe țări vor fi interzise.

„Având în vedere că multe țări au intrat în zona roșie conform evaluării INSP, am decis să suspendăm toate zborurile  spre SUA: Austria, Elveția, Marea Britanie, Turcia, Olanda, Iralanda și Iran, în și din aceste țări, pentru o perioadă de 14 zile, începând cu 5 aprilie, ora 23.

La fel ca și în deciziile anterioare, această restricție nu se aplică zborurilor cu aeronoave de stat sau zborurilor care asigură servici de urgență”, a declarat Marcel Vela.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Советы для игры в Авиатор: Как избежать типичных подводных камней

Ziarul Unirea

Publicat

în

официальный сайт казино Мостбет Контент Как начать делать ставки на деньги? Играть бесплатно в игру Авиатор Важные моменты во время игры Авиатор на реальные деньги Как выиграть в игре Авиатор? Как играть в Авиатор на реальные деньги Настольные игры в Mostbet ОБЩЕСТВО С ОГРАНИЧЕННОЙ ОТВЕТСТВЕННОСТЬЮ „ТЦ „АВИАТОР” Какие требования для регистрации в игре Авиатор Пин […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea