Noi proteste împotriva amnistiei şi graţierii, au fost anunţate pentru duminică după-masa în mai multe oraşe din ţară

protestNoi proteste împotriva amnistiei şi graţierii au fost  anunţate pentru duminică  după-masa,pe Facebook, în mai multe oraşe ale ţării: Bucureşti , Cluj, Piteşti,  Piatra Neamţ, Baia Mare, Suceava,  Satu Mare,  Braşov, Iaşi, Constanţa, Craiova, Bacău, Sibiu, Ploieşti, Arad, Timişoara, Oradea, Alba Iulia şi Galaţi.

Mii de oameni din toată ţara au ieşit în stradă împotriva legii grațierii și amnistiei şi zilele trecute. Şi la Alba Iulia un grup de 7 persoane s-a  adunat vineri seara la Monumentul Eroilor de pe Bulevardul Transilvaniei şi au organizat un protest împotriva Legii graţierii.

ELIT

Proiectul OUG promovat de Ministerul Justiţiei prevede graţierea integrală a pedepselor de până la 5 ani precum şi jumătate din pedeapsa femeilor gravide, a celor care au în întreţinere copii sub cinci ani, a celor cu vârste de peste 60 de ani, precum şi a celor cu boli incurabile în faze terminale.

Prevederile nu se aplică recidiviştilor, nici celor care s-au sustras executării pedepsei şi nici celor care comit infracţiuni după data de 18 ianuarie 2017.

Proiectul prevede că OUG intră în vigoare în 18 februarie 2017.

ADEZIUNE PLUS ALBA

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

8 Comentarii

???? 22 ianuarie 2017 at 18:16

Adevarul este ,ca in puscarii sunt multi detinuti pentru mici gainarii,sau adversari politici,penalii adevarati parteneri ai serviciilor,justitiei,politicului ,sunt liberi si neatinsi.

1 22 ianuarie 2017 at 22:42

La ora actuală liderul fărădelegilor se află bine mersi la Palatul Cotroceni…

Han Caș 23 ianuarie 2017 at 9:57

Judecătorii din instanțe se prostituează pentru….30 de arginți asta-i BUBA cea mare ..judecătorul nu e judecător ..face pe el de frica procurorului , serviciilor și creditelor bancare ……

Rika fara frica 24 ianuarie 2017 at 10:37

prosti iasa in strada la vorbele lui iohannis care nu ii pasa de romania , el azi inloc sa stea in tara la Unirea Principatelor Române sau ”Unirea Mică” merge in alta tara … asta e respectu lui fata de toti romanii…. nu iesim in strada sa cerem demiterea presedintelui mai bine ? ori cum nu a facut nimic bun pt voi la fel k basescu !

IANCU REMUS 24 ianuarie 2017 at 13:43

Pentru oamenii cu scaun la cap, a fost evident că acest Iohanis a fost impus românilor de străinii care nu vor binele românilor şi ROMÂNIEI mele dragi. Din păcate el a fost ajutat , este ajutat de tot felul de cozi de topor de ale noastre . Mă opresc acuma asupra unui humanoid pe nume Mircea Căcăretrescu , care m-a făcut oligrofen pe mine şi pe alte milioane de români. Mă mizerie umană eu ştiu mii de versuri : din GOGA, COŞBUC, TOPÂRCEANU, NICHITA şi atâţea alţi poeţi români, nu ştiu nici un vers de-al tău şi nici nu voi ştii vrodată pentru că nu eu sunt oligrofen ci tu.

jean 25 ianuarie 2017 at 9:02

Iancule….sunt de acord cu tine !!!

alibaba 25 ianuarie 2017 at 12:33

„Proiectul OUG promovat de Ministerul Justiţiei prevede graţierea integrală a pedepselor de până la 5 ani precum şi jumătate din pedeapsa femeilor gravide, a celor care au în întreţinere copii sub cinci ani, a celor cu vârste de peste 60 de ani, precum şi a celor cu boli incurabile în faze terminale.”
… Pai majoritatea celor care au devalizat aceasta tara facand evaziune fiscala de zeci de milioande euro au primit sau vor primi probabil 5 ani sau mai putin, si atunci vor fi liberi, nu?????Pai macar sa fie obligati sa returneze tot prejudiciul de care sun acuzati…..dar si atunci ar fi o invitatie pe fata la furt pentru altiii….”.fur cat pot daca ma prinde cel mult dau inapoi ce-am furat…. daca nu sanatate si noroc …….raman cu banii……”

atomistu`oengist 25 ianuarie 2017 at 12:56

Pe cai bre ! Ca…se filmeaza !!!

Comentariile sunt oprite