Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Noi numiri de judecători și procurori în Alba: Cine sunt magistrații numiți de Klaus Iohannis

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Noi numiri de judecători și procurori în Alba: Cine sunt magistrații numiți de Klaus Iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat marți, 29 martie 2022, decretele de numire în funcția de judecător sau procuror a candidaților admiși la concursul de admitere în magistratură organizat de Consiliul Superior al Magistraturii, prin intermediul Institutului Național al Magistraturii, în perioada 30 iulie 2021-14 martie 2022.

Numire în funcția de judecător:

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!
  1. Doamna Silvia-Amalia Mărginean, Judecătoria Sebeş

Numire în funcția de procuror:

  1. Doamna Gabriela-Roxana Duca, Parchetul de pe lângă Judecătoria Blaj;

În altă ordine de idei, Preşedintele Klaus Iohannis a discutat cu Comisarul european Paolo Gentiloni, despre situaţia generată de situaţia din Ucraina, inclusiv din perspectiva impactului economic la nivelul UE şi statelor membre, cât şi provocărilor generate de gestionarea fluxurilor de refugiaţi . Cei doi lideri europeni au discutat şi despre situaţia preţurilor la energie şi stadiul implementării PNRR.

„Preşedintele României a evidenţiat impactul major al crizei de securitate din Ucraina asupra întregii regiuni, subliniind, în context, necesitatea intensificării eforturilor comune, la nivel european, pentru a acorda în continuare sprijin Ucrainei şi poporului ucrainean. Preşedintele Klaus Iohannis a prezentat eforturile întreprinse de România până în prezent în materie de asistenţă umanitară directă pentru Ucraina şi modul de gestionare şi sprijin a fluxurilor de refugiaţi care ajung în ţara noastră. Totodată, Preşedintele României a apreciat buna colaborare cu Comisia Europeană şi a solicitat flexibilitate în ceea ce priveşte resursele financiare neutilizate aferente perioadei 2014-2020, astfel încât să fie folosite pentru gestionarea situaţiei refugiaţilor”, arată un comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea