Rămâi conectat

Actualitate

Noi modificări aduse de Instagram. Shopping-ul ar putea fi implementat în cadrul aplicației

Publicat

în

Noi modificări aduse de Instagram. Shopping-ul ar putea fi implementat în cadrul aplicației

Shopping-ul prin intermediul unui tab dedicat special în cadrul aplicaţiei va fi disponibilă pe aplicația Instagram în curând. În prezent se desfăsoară mai multe teste, pentru a determina tab-ul care va fi adoptat.

Instagram a început să testeze o serie de layout-uri noi, cu schimbări importante la nivelul tab-urilor care compun aplicaţia. Se doreşte adăugarea unui tab pentru Reels şi, mai ales, a unui tab dedicat cumpărăturilor, potrivit news.ro.

În prezent, Instagram derulează trei teste diferite, cu trei formate diferite, care au acelaşi lucru în comun: două tab-uri noi, unul pentru Shopping, altul pentru Reels. Care dintre cele trei va fi mai apreciat de utilizatori, va ajunge, probabil, să fie adoptat.

Electrica Furnizare Discount

Adăugarea celor două noi secţiuni se face prin înlocuirea unor secţiuni vechi. Într-un caz dispar butoanele pentru notificări şi secţiunea Discovery, în alt caz dispare butonul pentru adăugarea conţinutului şi cel pentru notificări.

Într-un al treilea caz, dispare doar butonul pentru adăugarea conţinutului nou. Aici, sunt adăugate butoane pentru Shopping şi Reels, dar rămân şi cele pentru Discovery şi notificări. Acesta este singurul test în care sunt folosite 6 secţiuni în loc de cele 5 tradiţionale.

Aşa cum sugerează şi numele, Shopping va fi o secţiune în care brandurile îşi vor putea afişa şi vinde produsele direct în Instagram, prin Facebook Pay. Reels este noua secţiune de video în format scurt, inspirată de la TikTok.

Noile layout-uri sunt testate în prezent în Brazilia, Franţa şi Germania, ţările în care Reels este cel mai popular, spun cei de la Instagram. Spre deosebire de testele anterioare al companiei, acesta este vizibil unui număr destul de mare de utilizatori, semn că Instagram va alege o variantă şi o va implementa în versiunea finală a aplicaţiei relativ curând.

sursa: stiripesurse.ro

Publicitate

Actualitate

O femeie din România care a născut în ambulanță își va boteza copilul cu numele paramedicului care a salvat-o

Publicat

în

O femeie din România care a născut în ambulanță își va boteza copilul cu numele paramedicului care a salvat-o

O femeie din Teleorman care a născut într-o ambulanță aflată în drum spre spital își va boteza copilul cu numele paramedicului care a asistat-o. Ea a luat decizia după ce, împreună cu bebelușul, a ajuns în siguranță la spital, anunță Mediafax.

Evenimentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni. O femeie de 37 de ani a născut într-o ambulanță a SMURD Videle în timp ce se îndrepta către spital.

Femeia a fost asistată la naștere de o asistentă a Serviciului de Ambulanță Teleorman și de trei paramedici de la SMURD.

Electrica Furnizare Discount

Mama și copilul au ajuns sănătoși la spital, iar evenimentul a fost relatat pe pagina de Facebook a IGSU.

„Aventura s-a încheiat cu bine, copilul și mama fiind aduși la spital sănătoși, de unde au fost preluați de personalul medical. Mămica băiețelului le-a mulțumit din suflet salvatorilor pentru ajutorul oferit, iar la întrebarea medicului privind numele copilului, ea a răspuns imediat, fără să mai stea pe gânduri: Ce nume vreți să-i puneți băiețelului? – Dan, ca al acestui paramedic care m-a ajutat!”, scrie în mesajul publicat pe pagina IGSU.

Femeia și bebelușul se află la Spitalul Județean Alexandria.

Citește mai mult

Actualitate

BILANȚ PARȚIAL| 15.410 de cazuri noi de COVID-19 și 357 de decese, raportate în ultimele 24 de ore

Publicat

în

BILANȚ PARȚIAL| 15.410 de cazuri noi de COVID-19 și 357 de decese, raportate în ultimele 24 de ore

Vineri, 22 octombrie 2021, Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității un prim bilanț pe scurt al pandemiei de COVID-19 în România

357 de decese și 15.410 cazuri noi de COVID au fost raportate în ultimele 24 de ore, potrivit datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică.

„Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 22 octombrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 15.410 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 357 decese dintre care 1 anterior. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00.”, a anunțat GCS.

Electrica Furnizare Discount
Citește mai mult

Actualitate

OMS: Pandemia va continua și în 2022, deoarece ţările defavorizate nu primesc vaccinurile de care au nevoie

Publicat

în

OMS: Pandemia va continua și în 2022, deoarece ţările defavorizate nu primesc vaccinurile de care au nevoie

Pandemia de Covid va continua şi în 2022, deoarece ţările defavorizate nu primesc vaccinurile de care au nevoie, conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS).

Specialiştii au estimat extinderea cu încă un an a pandemiei deoarece nu toate ţările au ajuns la un număr suficient de mare al persoanelor vaccinate pentru a putea ţine sub control virusul. Mai puţin de 5% din populaţia Africii a fost vaccinată, comparativ cu 40% pe majoritatea celorlalte continente, relatează BBC.

Au fost livrate peste 10 milioane de vaccinuri în ţările africane care au făcut solicitări, din totalul promis de o sută. Marea majoritate a vaccinurilor anti Covid au fost distribuite şi utilizate în ţările cu venituri mari sau medii. Africa reprezintă doar 2,6% din dozele administrate la nivel global. Oficialii OMS fac apel către ţările dezvoltate să renunţe la locul lor pe lista de priorităţi a companiilor farmaceutice care distribuie vaccinul pentru a putea echilibra situaţia la nivel global.

Electrica Furnizare Discount

„Pot să vă spun că nu suntem pe drumul cel bun. Trebuie, într-adevăr, să grăbim ritmul vaccinări şi ştiţi de ce? Această pandemie va dura mai mult decât este necesar, din cauza lipsei posibilităţilor de imunizare a ţărilor în curs de dezvoltare şi nu numai”, a declarat Dr. Bruce Aylward, cercetător şi lider în cadrul OMS.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare