Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Noi canale introduse de RCS & RDS în grila de televiziune Digi TV: Discovery Channel, HBO2 HD, Cinemax2 TLC și E! Entertainment HD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

rcs-rds-canale-noiRCS & RDS aduce clienților Digi TV vești bune la început de an! Compania a introdus în grila de televiziune Digi TV următoarele canale de televiziune: Discovery Channel, TLC, E! Entertainment HD, versiunea HD a canalului HBO2 şi Cinemax2.

Discovery Channel va fi disponibil în grila TV de cablu analogic şi digital, cât și pe satelit, în pachetul de bază. Discovery Channel este brandul de televiziune din categoria documentare dedicat creării de conținut de cea mai înaltă calitate, având cea mai vastă distribuție la nivel global.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

TLC va fi introdus în grila TV de cablu analogic şi digital, cât și pe satelit, în pachetul de bază. TLC este televiziunea de divertisment și programe documentare dedicată femeilor. TLC prezintă povești din viața reală, despre familie, călătorii, renovarea locuinţei, abordări diverse de look personal, subiecte cu care rezonează publicul feminin din întreaga lume.

E!Entertainment HD va fi introdus în grila TV de cablu digital. E! este singura televiziune care difuzează în România, 24 de ore din 24, programe de divertisment dedicate celebrităților și culturii pop.

În cadrul pachetelor opţionale care cuprind canalele HBO, RCS & RDS introduce HBO2 în format HD atât în pachetul HBO, cât şi în pachetul HBO MaxPack. În cadrul pachetului HBO MaxPack va mai fi introdus şi noul canal Cinemax2, care oferă o gamă largă de filme şi seriale produse de marile studiouri internaţionale, din categoria celor premiate sau favorite ale festivalurilor de film.

Abonamentele Digi TV conţin, în funcție de pachetul ales, până la 100 de canale de televiziune, dintre care 30 sunt în format HD.

Serviciile companiei pot fi comandate in magazinele Digi si in punctele de prezenta ale companiei, in ContulMeuDigi si direct pe site-ul www.rcs-rds.ro.

sursa: digi24


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ce facem cu ouăle vopsite rămase după Paște: Cât timp sunt sigure pentru consum

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce facem cu ouăle vopsite rămase după Paște: Cât timp sunt sigure pentru consum Ouăle fierte și vopsite de Paște pot fi păstrate fără coajă până la 4 zile, iar cele decojite sau umplute – până la 48 de ore în frigider. Le puteți folosi în salate, gustări sau puteți face o tartă italiană de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea