Rămâi conectat

Ştirea zilei

Nicoleta, tânăra din Cugir accidentată de un șofer beat în timp ce circula pe bicicletă, a decedat la spital

Ziarul Unirea

Publicat

în

Nicoleta Posti, victima dramaticului accident petrecut vineri, 22 august, la ora 14,40, pe Drumul Județean 704, la intrare în localitatea Vinerea, a decedat sâmbătă la spitalul din Târgu-Mureș, la doar 34 de ani.

Viața tinerei a fost curmată pe neașteptate de un șofer din Cugir, U.B., de 58 de ani, care la momentul producerii accidentului avea o alcolemie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cu leziuni foarte grave, Nicoleta a fost transportată de urgență la Spitalul din Alba Iulia, de unde, câteva ore mai târziu a fost transportată cu un elecopter SMURD la unitatea sanitară din Târgu-Mureș, în comă de gradul 4.

A doua zi, femeia a pierdut definitiv lupta cu moartea, deși medicii au făcut tot ce s-a putut din punct de vedere medical.

În prezent, polițiștii care instrumenteazză cazul așteaptă ca în cursul zilei de azi să intre în posesia certificatului medico-legal, eliberat de medicii de la Târgu –Mureș pe numele tinerei din Cugir.

Șoferul ucigaș riscă acum ani grei de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de omor din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea