Rămâi conectat

Politică Administrație

Nicolaie Moldovan – city manager al municipiului Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Nicolaie Moldovan este, începând cu data de 1 noiembrie a.c., city manager al municipiului Alba Iulia. El a promovat cu media 10 concursul organizat de Primăria Alba Iulia pentru acest post.

Principalele sale atribuții vor fi supravegherea implementării proiectelor europene și identificarea oportunităților de dezvoltare a municipiului, inclusiv prin propunerea de noi proiecte pentru intervalul bugetar european 2014-2020, lucru pentru care Nicolaie Moldovan este recomandat de faptul că până la data ocupării noului său post a fost șeful Serviciului Proiecte Comunitare din subordinea Primăriei Alba Iulia.

Pentru atingerea obiectivelor city managerul va trebui să se ocupe de  și de efectuarea unor studii, strategii și prognoze economice, sociale și culturale. De asemenea, el trebuie să întrețină relații de bună vecinătate între Alba Iulia și localitățile din jur, dar și relațiile de colaborare și prietenie pe care municipiul nostru le are cu orașe înfrățite din străinătate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea