Nicolaie Moldovan – city manager al municipiului Alba Iulia

Nicolaie Moldovan este, începând cu data de 1 noiembrie a.c., city manager al municipiului Alba Iulia. El a promovat cu media 10 concursul organizat de Primăria Alba Iulia pentru acest post.

Principalele sale atribuții vor fi supravegherea implementării proiectelor europene și identificarea oportunităților de dezvoltare a municipiului, inclusiv prin propunerea de noi proiecte pentru intervalul bugetar european 2014-2020, lucru pentru care Nicolaie Moldovan este recomandat de faptul că până la data ocupării noului său post a fost șeful Serviciului Proiecte Comunitare din subordinea Primăriei Alba Iulia.

ELIT

Pentru atingerea obiectivelor city managerul va trebui să se ocupe de  și de efectuarea unor studii, strategii și prognoze economice, sociale și culturale. De asemenea, el trebuie să întrețină relații de bună vecinătate între Alba Iulia și localitățile din jur, dar și relațiile de colaborare și prietenie pe care municipiul nostru le are cu orașe înfrățite din străinătate.

ADEZIUNE PLUS ALBA

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

26 Comentarii

ulise 2 noiembrie 2012 at 9:55

alt lingau!

@ulise 2 noiembrie 2012 at 10:15

Nu confunda loialitatea lui Moldovan cu limbile in dos pe care le dai tu!

jean de la campeni 2 noiembrie 2012 at 12:06

mai nou ii spuneti poopatului in coor loialitate? bueh..jegurilor..

Paulina 2 noiembrie 2012 at 10:03

Felicitari 🙂

mircica 2 noiembrie 2012 at 10:21

eu vreau sa ne imprietenim cu Congo sa cintam cu totii „Traiasca prietenia albaiuliano congoleza”

Un profesionist 2 noiembrie 2012 at 10:31

Felicitari si sa aduceti cati mia multi bani europeni pentru dezvoltarea orasului nostru.

HH 2 noiembrie 2012 at 11:03

CARE CONCURS, CATI SI CINE AU FOST CONTRACANDIDATII !?
POSTUL ACESTA II ERA DEDICAT DE MAI BINE DE UN AN DE ZILE DE ASTA A SI ACCEPTAT MOLDOVAN SA APARA CU HAVA PE AFISELE ELECTORALE ALE LUI HAVA !
OAMENI CA MOLDOVAN FAC CEL MAI MULT RAU SOCIETATII PENTRU CA PRIN COMPETENTA LOR II INTRETIN IN FUNCTII, LA CONDUCERE PE VIERMII PORTOCALII CARE SE ASCUND IN SPATELE LOR !

Adrian SIMION 2 noiembrie 2012 at 11:54

Dincolo de optiunile personale politice trecatoare ale noului city manager, dincolo de organizarea „discutabila” a concursului, dincolo de alte discutii de acest gen, Nicu a demonstrat de-a lungul timpului ca este un om care poate face treaba excelenta. Succes!

jean de la campeni 2 noiembrie 2012 at 12:09

lasa nene..la un concurs oe bune limbricul nu avea nici o sansa..oamenii de valoare pleaca scarbiti,lasand limbrici obraznici sa-si faca de cap…

ZZ 2 noiembrie 2012 at 11:15

Unde a fost anuntat acest concurs ? Voi l-ati vazut anuntat pe undeva in presa ? Iarasi angajeaza impostorul cu mustata copii pedelistilor fideli si le spune dinainte subiectele de la concursuri ?

@ZZ 2 noiembrie 2012 at 11:25

La gramatica pe care o stapanesti tu nu luai examenul nici daca iti dicta cineva, relaxeaza-te, nu-ti mai fie ciuda ca nu aveai nici o sansa. P.S. Au fost articole in presa cu postul asta, dar citind pe silabe probabil ca nu ai inteles nimic.

ZZ 2 noiembrie 2012 at 12:06

You can suck my dick you fucki’n PDL prick !

jean de la campeni 2 noiembrie 2012 at 12:10

hotzi care ati pis mana pe tara si sugeti sangele nprodului(care e cam..)

HH 2 noiembrie 2012 at 12:13

Ce treaba are gramatica cu manageriatul ? Se stie in urbe cum ca toate posturile bine platite scoare la asazise concursuri sunt ascunse de „ochii” potentialilor candidati cu scopul de a fi „aranjate” pentru cei ALESI sa devina inalti dreagatori la curtea impostorului cu mustata aka Mircea Visarionovici Hava. Asa ca mai taci din gura ca te faci de ras mocane !

Status Quo 2 noiembrie 2012 at 12:24

Deci mai HH tu erai 666 (Sarsaila).
Pai bine bai HH, nu ti-e mai deajuns un pseudonim?

Esti rocker? Blugi nespalati, par unsuros si lung, inele cu cap de mort pe deget, tenisi, tatuaj, tricou cu Iron Maiden sau Metallica care sugruma mate-n cimitir noaptea si se prizeaza aurolac?

Mai HH…

HH 2 noiembrie 2012 at 15:34

Stiu ca te arde rau de tot… insa ca indiciu ma gasesti printre drogatii care-si fac veacul ZILNIC pe la SPATIILE RYMA. Trece pe aici sa bem ceva… fac eu cinste de data asta !

Status Quo 2 noiembrie 2012 at 18:50

Ce sa-ti fac… te-am prins. Daca-ti dai alt pseudonim (nu stiu de ce o faci…) macar schimba locatia web publicata. Nu esti bun de spion. Te prinde constraspionaju’ cu materialu-n traista.

Si de ce nu-ti pui www_psd_ro sau www_pnl_ro (asa e bine Unirea?)

Pai bine ma HH, taman 666 ti-ai gasit si tu sa iei? Urat…

gigi 2 noiembrie 2012 at 12:01

bun baiat, merita postul. Felicitari!

dusul 2 noiembrie 2012 at 12:04

Imprejurarile forteaza ? Cum ?

oltenasul cu mustata 2 noiembrie 2012 at 12:16

Voi ati vazut cum il cheama pe asta ? Nico-laie deci este predispus sa faca o LAIE in postura de City manager !

rrr 2 noiembrie 2012 at 13:29

Inca un subaltern loial al lui Hava isi primeste „rasplata”. Oare cat timp ne mai prosteste acest om???

audi 2 noiembrie 2012 at 13:45

fara sa vreau sa jignesc pe cineva, acest om este direct implicat in proiectele orasului de multi ani si nu cred ca ar fi altcineva care nu are nici o legatura cu acest post mai in masura sa ocupe aceasta pozitie. pt cei care afirma ca mai sunt si alti capabili, ii rog sa mentioneze cateva nume , sa isi argumenteze pozitia.

HH 2 noiembrie 2012 at 15:36

In care proiecte boierule ? I alea prin care ati transformat bastionul romanismului intr-o anexa a Vienei ? Jenante proiecte !

Presedintele Uniunii Europene 2 noiembrie 2012 at 14:21

Domnul Nicolae Moldovan este un adevarat profesionist. Felicitari!

Costel* 2 noiembrie 2012 at 17:49

@ P.U.E, domnul Moldovan poate sa inceapa achizitile de mesteceni direct din Gubernia Moscovei. De ce paltini si arini in cetatea Albei cand pot fi mesteceni, pomii dragostei fata de PDL facut roz-bombon de Guvenatorul Iubit si de Princepele Hava mai ales …

rosca stanescu 3 noiembrie 2012 at 9:40

Indiscjtabil omu e capabil. Dar is de acord si cu enuntul cuiva de mai sus care spunea ca in spatele capacitatii se ascund politicieni murdari ca hava. Nicu trebuie sa faca pentru oras mai mult decit pentru binele personal al lui hava. Oricum, succes!

Comentariile sunt oprite