Nicolaie Moldovan, administratorul public al municipiului Alba Iulia, premiul pentru strategia de atragere a fondurilor europene, în cadrul Galei Excelența în Management

Nicolaie Moldovan, administratorul public al municipiului Alba Iulia, a câștigat premiul pentru strategia de atragere a fondurilor europene, în cadrul Galei Excelența în Management.

Revista Capital a premiat cei mai buni manageri din România, în cadrul Galei Excelența în Management, ajunsă deja la ediția a cincea.

Într-un mediu economic mai degrabă incert dacă nu chiar ostil, zeci sau chiar sute de companii din România fac performanță pentru acționarii lor și pentru clienți. Care este secretul lor? Capital reușește, de cinci ani, să răspundă la această întrebare și premiază cei mai buni dintre oamenii acestor companii, liderii.

Pentru că meritele celor care fac diferența în mediul economic românesc trebuie să recunoscute, Revista Capital a organizat ediţia din 2019 a Galei Premiilor de Excelență în Management.

Nicolaie Moldovan, city manager la Alba Iulia, s-a numărat printre cei șapte manageri de elită nominalizați la categoria “Cel mai bun administrator public” și a fost desemnat câștigător pentru strategia de atragere a fondurilor europene, în cadrul Galei Excelența în Management.

Nicolaie Moldovan ocupă funcția de administrator public din anul 2012. Este licenţiat în ştiinţe politice Universitatea Babeş-Bolyai Cluj Napoca, Facultatea de Ştiinţe Politice şi Administrative și are un masterat în Managementul Serviciilor Publice Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, Facultatea de Ştiinţe.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Nelu 26 iunie 2019 at 22:29

Felicitari!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...