Rămâi conectat

Ştirea zilei

Nicolae Ciucă și Klaus Iohannis, invitați la Alba Iulia. Ne vor lăsa iar cu ochii în soare ca de Centenarul Încoronării?

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Nicolae Ciucă și Klaus Iohannis, invitați la Alba Iulia. Ne vor lăsa iar cu ochii în soare ca de Centenarul Încoronării?

Autoritățile au trimis invitații la Cancelaria Prim-Ministrului Ciucă și la Administrația Prezidențială a lui Iohannis pentru a participa la festivitățile de 1 decembrie din Alba Iulia.

Momentan niciunul nu a confirmat prezența, dar încă nu e exclus ca aceștia să vină la Alba Iulia, întrucât parada din orașul Marii Uniri a fost fixată la ora 14.00, pentru ca oficialitățile de la București să se poată deplasa eventual cu elicopterul și în Orașul Unirii.

La Centenarul Încoronării, autoritățile centrale au ignorat Alba Iulia și evenimentul, nefiind prezente.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

19 – 25 mai 2024 – Festivalul Internațional de Teatru „Povești”, la Alba Iulia. PROGRAMUL ediției a XVII-a: Spectacole de teatru, musical-uri, lansări de carte, expoziții și ateliere de creație

Ziarul Unirea

Publicat

în

19 – 25 mai 2024 – Festivalul Internațional de Teatru „Povești”, la Alba Iulia. PROGRAMUL ediției a XVII-a: Spectacole de teatru, musical-uri, lansări de carte, expoziții și ateliere de creație Teatrul de Păpuși „Prichindel” și Consiliul Județean Alba organizează, în perioada 19 – 25 mai, Festivalul Internațional de Teatru „Povești”, care ajunge anul acesta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea