Niciun caz de îmbolnăvire cauzat de virusul COVID-19, la Sebeș: Măsuri la Spitalul Municipal și recomandări pentru cetățeni

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

La Spitalul Municipal Sebeș s-au făcut stocuri de medicamente, materiale sanitare, echipamente, dezinfectanți, pentru gestionarea corespunzătoare a situației; accesul în spital al aparținătorilor/vizitatorilor este interzis.

În municipiul Sebeș NU a fost înregistrat, până la această dată, niciun caz de îmbolnăvire cauzat de virusul COVID-19 (coronavirus), toate măsurile și informațiile fiind în scopuri preventive.

ELIT

Există o linie Telverde la care cetățenii pot apela în mod gratuit pentru a obține informații despre coronavirus, la numărul de telefon 0800 800 358. Pentru informații suplimentare, accesați pagina Ministerului Sănătății: http://www.ms.ro/coronavirus-covid-19/.

Informăm cetățenii că au la dispoziție și numărul scurt al Poliției Locale Sebeș 0358919.

Reamintim că la nivelul Municipiului Sebeș, primarul Dorin Nistor a instituit un comitet de urgență și a dispus o serie de măsuri preventive recomandate de autoritățile de sănătate publică, printre care: igienizarea și dezinfectarea locurilor de joacă, a stațiilor de transport în comun, a mobilierului urban, igienizarea tuturor instituțiilor de învățământ.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419