Rămâi conectat

Ştirea zilei

Neputincioasă, actuala putere dă vina pe alţii!

Publicat

în

Ioan Dîrzu, preşedintele PSD Alba este de părere că „problemele economice şi sociale ale României nu îşi vor găsi rezolvarea decât atunci când vom scăpa de cei aflaţi acum la putere. Bilanţul activităţii guvernării Boc este sumbru. Lipsesc măsurile de relansare economică şi nu există un plan de luptă împotriva sărăciei, astfel că în ţara noastră sunt tot mai mulţi cei care trăiesc de pe o zi pe alta. Din păcate nu există o reală protecţie socială, adecvată categoriilor vulnerabile. Mai mult, în ultimii 2 ani Guvernul şi-a concentrat politicile pe atacarea celor mai defavorizate categorii sociale”. Liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu, a vorbit şi despre creşterea preţului benzinei, amintind că de aproape 6 ani Consiliul Concurenţei anchetează problema preţului la benzină, fără a ajunge la o concluzie. „În ţara noastră, preţul benzinei creşte vertiginos, deşi preţul barilului a scăzut de mai multe ori în ultimii ani. Ca de obicei, actuala putere încearcă să dea vina pe alţii pentru un fenomen scăpat de sub control, vorbind despre privatizarea Petrom, care de fapt a fost iniţiată de Traian Băsescu în guvernarea CDR. Puterea instituită de Băsescu după 2005 a renunţat la acţiunea de aur la Petrom, pierzând orice influenţă în deciderea acţiunilor acestei companii. De asemenea, se ştie că Guvernul Boc şi nu altcineva este cel care doreşte să vândă pachetul de acţiuni pe care statul îl mai deţine în prezent la Petrom. Se vorbeşte mereu despre obligaţia de a ne alinia preţurile la cele practicate în UE, dar în acest timp se reduc salariile angajaţilor”, a completat liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu. (A.D.T.)

Publicitate

Ştirea zilei

Furiosul de la „păcănele”: Bărbat din Șibot cercetat pentru distrugere după ce a luat la pumni un aparat electronic

Publicat

în

Furiosul de la „păcănele”: Bărbat din Șibot cercetat pentru distrugere după ce a luat la pumni un aparat electronic

La data de 27 septembrie 2021, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au fost sesizați cu privire la faptul că, la un local public din comuna Șibot, o persoană a săvârșit o faptă de distrugere.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la fața locului, a rezultat că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un bărbat de 50 de ani, din comuna Șibot, ar fi lovit, cu pumnul, un aparat electronic de jocuri de noroc, distrugându-i ecranul.

Electrica Furnizare Discount

Citește mai mult

Ştirea zilei

ANGAJĂRI la ISU Alba: DOUĂ posturi de subofițeri, la Serviciul Logistic, prin încadrare directă, scos la concurs. Calendarul și condițiile de ocupare

Publicat

în

ANGAJĂRI la ISU Alba: DOUĂ posturi de subofițeri, la Serviciul Logistic, prin încadrare directă, scos la concurs. Calendarul și condițiile de ocupare

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „UNIREA” al judeţului Alba organizează concurs prin încadrare directă, cu recrutare din rândul persoanelor care îndeplinesc condiţiile legale, criteriile specifice şi cerinţele pentru ocuparea postului vacant de Subofiţer tehnic principal – Serviciul Logistic – Tehnic.

„Am dat startul la înscrierea pentru concurs prin încadrarea directă din sursă externă, a două posturi de subofițeri – serviciul logistic.

Electrica Furnizare Discount

Inscrie-te sau adaugă în comentarii pe cineva care visează să urmeze o carieră militară în arma pompierilor și în care ai încredere că va reuși!

Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs este de a citi cu foarte mare atenție anunțul postat pe site-ul nostru www.isualba.ro și să urmăriți cu atenție toți pașii menționați în anunț.

Toate documentele necesare se depun DOAR în format electronic, la adresa de e-mail [email protected], până cel tarziu 04.10.2021, ora 16.00.

Detaliile referitoare la concurs le găsiți accesând următorul link: http://www.isualba.ro/incadrare-directa/

Nu mai ezita și aplică acum! Noi te așteaptăm în echipa noastră!”, au transmis reprezentanții ISU Alba, prin intermediul paginii de socializare.

Citește mai mult

Ştirea zilei

UPDATE FOTO ȘOCANT| TRAGEDIE în Alba: Un tânăr de 29 de ani din Teiuș a DECEDAT după ce a fost lovit de un tren la Cistei. A fost deschis un dosar penal

Publicat

în

TRAGEDIE în Alba: Un tânăr de 29 de ani din Teiuș a DECEDAT după ce a fost lovit de un tren la Cistei. A fost deschis un dosar penal

Un accident tragic a avut loc în dimineața zilei de marți, 28 septembrie, pe raza localității Cistei din județul Alba.

UPDATE: În urma cercetărilor efectuate, persoana lovită de tren a fost identificată. Este un tânăr de 29 de ani, din Teiuș, care a fost acroșat de trenul de persoane R-3512, ce circulă pe relația Teiuș – Sighișoara, la km 293 + 600 de metri , a magistralei CF 300. Ca urmare a producerii accidentului, trenul a avut o întârziere de aproximativ 15 minute.

Polițiștii Serviciului Județean de Transporturi Alba continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Electrica Furnizare Discount

Potrivit IPJ Alba, un bărbat de aproximativ 30 de ani a decedat după ce a fost lovit de un tren, în dreptul localității Cistei.

Cercetarea la fața locului este în desfășurare.

Din primele informații bărbatul decedat ar fi din localitatea Căpud.

Vom reveni cu amănunte.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare