Rămâi conectat

Actualitate

Nelu Tătaru nu ia în calcul demisia: ,,Toți miniștrii care au fost la Sănătate sunt vinovați sunt vinovați pentru tragedia de la Neamț. Voi continua o reformă în cadrul sistemului sanitar.”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Nelu Tătaru spune că nici nu se gândește la demisie, după tragedia de la Piatra Neamț. Tătaru arată că vinovați sunt toți miniștrii Sănătății din ultimii 30 de ani, dar mai ales mentalitatea de ”merge și așa”.

”Noi, după 30 de ani, am văzut tot ce a însemnat și această pandemie, adaptarea de la o zi la alta, văzând necesarul sistemului medical și faptul că se întâmplă astfel de tragerii… Ne gândim dacă nu cumva noi cei care am fost în ultimii 30 de ani la Ministerul Sănătății, care am avut putere politică de decizie, noi toți suntem vinovați pentru ceea ce s-a întâmplat la Piatra Neamț.

Faptul că mereu ne-am adaptat, am zis că ”merge și așa”, că am adaptat o lege cu peste 1000 de amendamente, dar nu am făcut o lege nouă, fără să avem o reorganizare a Ministerului Sănătății, fără o reformă a DSP-urilor.

Toți ar trebui să ne simțim vinovați, toți miniștrii care am fost aici. Eu sunt de doar 7 luni la Ministerul Sănătății”, a explicat Nelu Tătaru.

Întrebat dacă s-a gândit la demisie, Nelu Tătaru susține că el va rămâne să facă reforma în Ministerul Sănătății.

”M-am gândit la tot ce a însemnat tragedia, la tot ce a însemnat pentru oamenii respectivi, dar deciziile pe care le voi lua în continuare vor însemna că voi continua o reformă în cadrul sistemului sanitar.”, a spus ministrul

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea