Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Negură se desparte de FC Unirea Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Mijlocaşul este aşteptat la FC Hunedoara

Mijlocaşul George Negură nu va mai continua în Cetatea Marii Uniri, jucătorul în vârstă de 24 de ani solicitând rezilierea înţelegerii cu „alb-negrii”, valabilă până la finele campionatului. „Vreau să plec în primul rând la o echipă unde să pot juca mai mult. La Unirea există multă incertitudine, probleme financiare, restanţe, dar cu preponderenţă sunt afectat de faptul că n-am evoluat decât în puţine jocuri„, a spus albaiulianul.
 Pentru a-şi primi actele şi a se putea transfera liber, Negură va renunţa la ratele contractuale cuvenite pe lunile noiembrie şi decembrie, zilele viitoare urmând să fie parafate documentele. „Am discutat cu fotbalistul şi ne-a spus clar că vrea să plece. Noi nu ne vom opune, îi acceptăm opţiunea„, a comentat Mihai Dăscălescu, preşedintele executiv al Unirii Alba Iulia. Cu doar 4 jocuri bifate în prima parte a campionatului, Negură este aşteptat la FC Hunedoara, echipă pregătită de ex-uniristul Aurel Şunda, ce-l poate înregimenta de luni când va purcede la efectuarea cantonamentului centralizat.

*Al 3-lea plecat, achiziţii zero

G. Petcuţ, C. Cornea şi Negură reprezintă jucătorii care s-au despărţit de Unirea în această pauză competiţională, gruparea ardeleană nereuşind în primul rând din pricina crizei financiare să bifeze vreo achiziţie. Mai mult, curtat de FC Unirea Alba Iulia, Melcea (Mureşul Deva) a acceptat propunerea venită de la FC Olt Statina. Un alt echipier albaiulian, fundaşul Constantin Bumbac aşteaptă să se limpezească apele la divizionara secundă, grupare cu care are un contract valabil până la finele stagiunii. „Au existat variante de a pleca la o altă formaţie, fel şi fel de tatonări, discuţii, dar deocamdată nimic concret. Aştept să vin la Alba Iulia să ştim exact ce se va întâmpla. Eu sunt legat contractual de Unirea, totul depinde de ce se vrea la club, de cum se vor rezolva problemele cu banii, cum vom reuşi să ne adunăm, ce se vrea cu echipa„, a spus Bumbac, după unele surse dorit în eşalonul secund şi de Gaz Metan Mediaş.

Dan HENEGAR

Foto www.liga2.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea