Rămâi conectat

Politică Administrație

Negruț a luat-o în colimator pe Mihaela Mih Dehelean: Dîrzu conduce o organizație în care, la nivel micro, corupția este prezentă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nu cu multă vreme în urmă, liderul PSD Alba, deputatul Ioan Dârzu, aducea acuzaţii de corupţie Partidului Mişcarea Populară, cu lovituri colaterale şi înţepături înspre Preşedintele Traian Băsescu şi disparutul PDL. La momentul respectiv nu am considerat oportun să-i răspund, crezănd că are ”opisul” DNA-ului cu lideri PSD care au fost acuzaţi şi cei mai mulţi condamnaţi. Însă acum când văd că de fapt şi domnul Dârzu patronează o organizaţie PSD la nivel local în care corupţia la nivel micro ce-i drept este prezentă. Unul din liderii omniprezenţi la spaţiul public şi promovat cu sârg de PSD Alba, doamna Mihaela Mih Dehelean este cercetată penal pentru corupţie.

Clement Negrut04În consecință doamna a trebuit să fie debarcată din sânul partidului pentru care a asudat din greu în atâtea campanii, dar a trebuit să părăsească și scaunul de director de la Agenția pentru Protecția Mediului Alba, unde ajunsese desigur tot cu sprijinul partidului. Pentru că, nu-i așa: „Partidul e-n toate / E-n cele ce sunt / Și-n cele ce mâine vor râde la soare…”

Dar haideţi să vedem pentru ce a fost trimisă în judecată colega de partid a domnului Dîrzu. Mihaela Mih Dehelean este acuzată de instigare la infracţiunea de abuz în serviciu şi luare de mită. Fostul director de la APM Alba este acuzat că a luat mită de la Gheorghe Iordache, fost director al exploatării miniere de la Cuprumin, în perioada mai 2013 – ianuarie 2014, 200 de pungi ce conţineau produse alimentare în valoare de 5.102 lei. Înţelegeţi acum de ce spuneam la început că infracţiunile de care este acuzată doamna Dehelean sunt la scară micro. Nu se compară 5000 de lei cu milioanele de euro rulate de băieţii de la centru. Dosarul în care apare numele Mihaelei Mih Dehelean are legătură cu avizele de mediu eliberate către Cupru Min Abrud de Agenţia Judeţeană pentru Protecţia Mediului Alba. Societatea din Apuseni a primit în 2014 autorizaţie de mediu pentru activitatea desfăşurată la cariera şi uzina de cupru de la Roşia Poieni.

Acum se pune problema dacă nu cumva aceste avize au lacune legislative, se pune problema dacă nu cumva ceea ce susţin protestatarii de la Sebeş în ceea ce priveşte monitorizarea parametrilor de mediu în opinia lor nu ar fi fost facută corect.Sunt doar două întrebări pe care le pun şi mi le pun .Nu cred că e bine să ne jucăm cu soarta oamenilor pentru o pungă cu cârnaţi si două conserve. Oare cu aceste pungi s-au cumpărat cumva voturi? Mai mult ca sigur, asa a procedat USL –ul.

E hilar să vezi un lider local, criticând pe alţii când în propriul partid corupţia este la ea acasă. Minciuna are picioare scurte ,de aceea înainte de a arunca cu piatră uită-te în propria ogradă .Din nefericire cu grija PNL-ului şi nu prin neputinţa lui ,aşa cum spun unii şi bineînteles sub atenta supraveghere a domnului Klaus Iohannis, PSD guvernează şi ne mai dau şi lecţii de moralitate politică .

Partidul Mişcarea Populară ,consideră că un lucru bine făcut este acela ca PSD-ul să nu mai guverneze ,însă politrucii USL-işti au mai păcălit odată electoratul din România şi au înşelat aşteptările şi speranţele milioanelor de români din străinatate .

Partidul Mişcarea Populară îşi continuă drumul pe care a pornit în 2013 şi va dovedi că este un partid altfel ,un partid în care românii au din ce în ce mai multă încredere .

Preşedinte PMP Alba, Deputat Clement Negruţ

Facem precizarea că Mihaela Mih Dehelean beneficiază, la fel ca orice altă persoană, de prezumția de nevinovăție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea