Rămâi conectat

Ştirea zilei

Născuți de ZIUA NAȚIONALĂ: Două fetițe și un băiețel s-au născut la SJU Alba Iulia ASTĂZI, de 1 Decembrie

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Născuți de ZIUA NAȚIONALĂ: Două fetițe și un băiețel s-au născut la SJU Alba Iulia ASTĂZI, de 1 Decembrie

Astăzi, 1 decembrie 2021, zi de mare sărbătoare pentru românii de pretutindeni, a devenit de asemenea și ziua în care mai multe familii din Alba au devenit mai fericite și mai numeroase, prin aducerea pe lume a trei copilași sănătoși.

Astfel, potrivit informațiilor puse la dispoziție de Spitalul Județean Alba Iulia, este vorba despre două fetițe și un băiețel, care s-au născut în cursul zilei de astăzi.

Reprezentanții instituției medicale au transmis, pentru ziarulunirea.ro, că una dintre fetițe s-a născut prematur, la 35 de săptămâni, dar starea sa de sănătate este una bună, ea cântărind și 2,17 kg. De asemenea, cealaltă fetiță care s-a născut în această minunată zi de sărbătoare a cântărit 3,3 kg la naștere, conform responsabililor.

CITEȘTE ȘI: Marea Unire de la 1918, pagina sublimă a istoriei românești. CRONOLOGIE

Un al treilea miracol s-a petrecut la ora 03:00, în cursul acestei dimineți, când un băiețel sănătos, de 3 kilograme, s-a alăturat unei alte familii din Alba.

Ziua Națională a României a devenit astfel cea mai fericită zi din viața familiilor acestora, opilașii venind pe lume într-un moment de mare fast și de sărbătoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea