Născută de Crăciun: O fetiţă de nota 10 a venit pe lume, în dimineața de Crăciun, la maternitatea Spitalului Judeţean Alba

Născută de Crăciun: O fetiţă de nota 10 a venit pe lume, în dimineața de Crăciun, la maternitatea Spitalului Judeţean Alba.

Cu toții am primit în seara de Ajun cadourile pe care ni le doream. Însă, pentru o familie din Alba, Moș Crăciun a avut grijă să le aducă un cadou de neuitat: un copil. La maternitatea spitalului din Alba Iulia a venit pe lume, în noaptea de Ajun, o fetiţă. A fost cel mai frumos cadou părinților, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

ELIT

Noaptea de Ajunul Crăciunului a fost cu siguranţă cea mai specială pentru o familie din Alba, care a primit cel mai frumos şi de neegalat cadou de sărbători. Au ţinut în braţe, în prima zi de Crăciun, minunea vieţii. 

Fetiţa, care s-a născut într-o noapte atât de specială când sărbătorim Naşterea Mântuitorului Iisus Hristos, cântărește 3,7 kg și a primit la naștere nota 10.

Mihail David - 2020

Aceasta a venit pe lume la ora 4.50 dimineaţa și atât ea, cât și mama ei sunt în stare bună.

Se spune că bebeluşii născuti de Crăciun sunt mai speciali şi că norocul le va surâde toată viaţa și par să fie înconjuraţi de o aură aparte. Potrivit unei vorbe din popor, aceştia pornesc la drum în viaţă sub egida norocului şi a bunăstării.

Felicitări familiei pentru „Crăciunița” nou născută!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Cosmin 26 decembrie 2017 at 13:10

…si cu o seara inainte, o fetita era sa moara datorita lipsei de personal medical…

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...