Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Muzeul Unirii din Alba Iulia: Expoziția „Arcade la Răstimpuri” a maestrului Daniel Luca Voina, deschisă JOI pentru vizitatori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La răscrucea vremilor în care ne aflăm, pictorul Daniel Luca Voina vine în întâmpinarea omului contemporan cu o priveliște de lumină și culoare.

Făcute în timp și cu timp, operele sale sunt o înveșnicire a unor locuri, oameni și timpuri. Temele abordate, stilul de redactare și tehnica exprimă o experiență poetică, un tainic mariaj sentimental între formă și conținut.

Subiecte din lumea care ne înconjoară au fost prezentate într-o lumină nouă. Au fost impregnate cu un mister greu de exprimat în cuvinte. Prin tușe bine definite, linii ferme și o cromatică vioaie, ne îmbie să dăm timpului timp și să le privim cu răgaz, căci ele hrănesc și odinesc sufletul mereu rămas fără timp și îl învață pe privitor joaca cu timpul.

Deschisă la Museikon, expoziția „Arcade la Răstimpuri” a maestrului Daniel Luca Voina invită la o incursiune în timp și oferă perspectiva transcenderii timpului, a înveșnicirii lui prin artă. Vernisajul, care se va transmite și online pe pagina de facebook a Muzeului, va avea loc joi, 27 mai 2021, la ora 18.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea